search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:05
MENU CLOSE

Ο Χάρι και η Μέγκαν βάφτισαν την κόρη τους – Ο νονός και οι απόντες από το μυστήριο

08.03.2023 20:45
megan-markle-harry-new

Ο Χάρι και η Μέγκαν βάφτισαν την κόρη τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα, στην Καλιφόρνια, ενώ νονός της μικρής ήταν ο Τάιλερ Πέρι.

Η κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η πριγκίπισσα Λίλιμπετ Νταϊάνα, βαφτίστηκε σε μία μικρή τελετή στο σπίτι του ζευγαριού στην Καλιφόρνια, όπως μετέδωσε η Daily Mail.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ διοργάνωσαν το μυστήριο την περασμένη Παρασκευή (3/3) στο οποίο χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος του Λος Άντζελες, αιδεσιμότατος John Taylor.

Εκπρόσωπος του Χάρι και της Μέγκαν είπε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η πριγκίπισσα Λίλιμπετ Νταϊάνα βαφτίστηκε την Παρασκευή, 3 Μαρτίου από τον Αρχιεπίσκοπο του Λος Άντζελες, τον ιερέα Τζον Τέιλορ».

Το περιοδικό People ανέφερε ότι έδωσαν το «παρών» περίπου 20 με 30 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων η μητέρα της Μέγκαν, Doria Ragland και φυσικά ο νονός της Λίλιμπετ, Tyler Perry.

Πάντως, έλαμψαν διά της απουσίας τους ο Βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, παρότι είχαν προσκληθεί στη βάφτιση της εγγονής και ανιψιάς τους, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Τσαμπάζη: Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα, την απορία και την απόγνωση της κόρης μου όταν τής είπα ότι ο μπαμπάς της «έφυγε» (Videos)

Σάρον Στόουν: Αφού έκανα το «Βασικό Ένστικτο» έχασα την επιμέλεια του γιου μου (Video)

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας με διαφημιστικό σποτ της Hellenic Train – Πέταξε το ακουστικό στον αέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15