search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:50
MENU CLOSE

Γιαννάκος: «Είναι ευχάριστα τα νέα για τους τραυματίες των Τεμπών» (Video)

11.03.2023 13:19
treno tempi6543- new

Πέντε άτομα συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και άλλα επτά είναι ελαφρά τραυματισμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το Σάββατο, ο Μιχάλης Γιαννακός, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε σε σχετικές δηλώσεις του στο MEGA: «Τα πράγματα είναι ευχάριστα από την πλευρά των τραυματιών. Από νωρίς το μεσημέρι της επομένης της τραγωδίας, ερχόντουσαν συνέχεια νεκροί. Αυτή τη στιγμή, νοσηλεύονται πέντε περιστατικά συνολικά. Δύο στο νοσοκομείο της Λάρισας, ένας στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” που πάει πολύ καλά και θα βγει και ένα κοριτσάκι 22 ετών στο “Παπανικολάου”. Εκτός του ενός που είναι πολύ σοβαρά, πιστεύουμε πως οι υπόλοιποι θα τα καταφέρουν. Επτά άτομα βρίσκονται στο νοσοκομείο ελαφρά».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Ήμουν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας και μπορούσε να δει κανείς τον τρόμο και το άγχος των τραυματιών για τους υπόλοιπους. Πήγα στη Λάρισα και είδα τους γονείς να μην γνωρίζουν τι έγιναν στα παιδιά τους. Εγώ έχω να κοιμηθώ από εκείνη την ημέρα, γιατί μου άνοιξαν το ψυγείο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είχαν μεγάλη οργή, γιατί δεν μπορούσαν να τους δώσουν λίστα επιβατών. Οι γονείς έλεγαν δεν γίνεται να γνωρίζουμε πού είναι ο ντελιβεράς και να μην έχουμε σύστημα τηλεδιοίκησης».

Διαβάστε επίσης:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Με εντολή του διευθυντή μου έδωσα αναρρωτική στον επιθεωρητή», κατέθεσε ο επιμελητής γιατρός

Τέμπη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο του Intercity 62 λίγο πριν τη σύγκρουση

Πιερία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην εθνική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:50