search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:30
MENU CLOSE

Άλιμος: Ο Δήμαρχος πήρε κομπρεσέρ και άρχισε να ξηλώνει εγκαταστάσεις καφετέριας – Καταγγέλλει καταπάτηση εκτάσεων (Video)

16.03.2023 13:34
dimarxos_alimou_new

Καταπάτηση κοινόχρηστου χώρου του Δήμου Αλίμου με τραπεζοκαθίσματα και με χώρο πάρκινγκ στην παραλία καταγγέλλει ο Δήμαρχος Ανδρέας Κανδύλης.

«Πραγματικά, ζούμε το θέατρο που παραλόγου. Δεν νοείται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα το 2023 να υπάρχουν καταπατημένες κοινόχρηστες εκτάσεις πρασίνου, που έπρεπε να είναι στη χρήση των πολιτών, και να προσπαθούν κάποιοι αυθαίρετα να τις μετατρέψουν σε δικό τους χώρο», δήλωσε ο Ανδρέας Κανδύλης μιλώντας στο Mega.

«Δεν νοείται, βεβαίως, να κάνουμε νόμιμες εργασίες ως δήμος για να αποκαταστήσουμε τη μορφή κοινόχρηστων χώρων και ο επιχειρηματίας με έναν τρόπο πολύ καταχρηστικό και κακόπιστο να φωνάζει την Αστυνομία και να κάνει μηνύσεις, ώστε να εμποδίσει τις νόμιμες διεργασίες», κατήγγειλε ο οποίος εμφανίστηκε με κομπρεσέρ να ξηλώνει δάπεδο.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Αλίμου, έχει τις νόμιμες πολεοδομικές άδειες και βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του επιχειρηματία σε κοινόχρηστο χώρο.

«Έρχεται κάθε μέρα η Αστυνομία, δεν σταματάει τις ενέργειες γιατί είναι νόμιμες, επειδή όμως επιθυμεί ο επιχειρηματίας να υποβάλει μηνύσεις, παίρνει κάθε μέρα στο αστυνομικό τμήμα τους εργάτες του Δήμου Αλίμου, δεν τους κρατάει αυτόφωρο, αλλά μέχρι να γίνουν οι ανταλλαγές μηνύσεων και όλες οι διατυπώσεις έχει χαθεί η εργάσιμη μέρα», είπε.

«Με την τακτική του αυτή ο επιχειρηματίας έχει εργαλειοποιήσει πλήρως την Αστυνομία, και τελικά η Αστυνομία, αντί να προστατεύσει εμάς, έχει καταλήξει να εξυπηρετεί τις στοχεύσεις του επιχειρηματία», κατήγγειλε ο δήμαρχος Αλίμου.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη – Πατέρας θύματος: Συγγνώμη από δολοφόνους εγώ δεν δέχομαι – Δεν τα θέλω τα λεφτά τους (video)

Κόρινθος: 89χρονη χτύπησε και σκότωσε την 57χρονη κόρη της

Βόλος: Χημικά και ξύλο έξω από τα δικαστήρια – Έπεσε όπλο από αστυνομικό στον δρόμο! (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:30