search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:03
MENU CLOSE

Aria Hotels: Έφτασε τα 70 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα – To επενδυτικό πλάνο της εταιρείας

16.03.2023 19:50
Villa Comi_1

Είκοσι νέα ακίνητα σε 5 σημαντικούς ελληνικούς προορισμούς, μεταξύ αυτών boutique ξενοδοχεία και ανεξάρτητες κατοικίες, πρόσθεσε μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο στο χαρτοφυλάκιο της η Aria Hotels.

Έτσι η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών διαθέτει πλέον από 70 καταλύματα/ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας την αναπτυξιακή της δυναμική, η οποία υλοποιείται μέσα από στρατηγικά επιλεγμένες επενδύσεις,.

Σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, τα Aria Hotels, που εξειδικεύονται στην παροχή αυθεντικών υπηρεσιών ελληνικής φιλοξενίας τα τελευταία 13 χρόνια, έχουν επεκταθεί σε 5 νέους προορισμούς και έχουν εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό τους με 20 νέα καταλύματα.

Το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης των Aria Hotels, που αποτελούν θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Libra, περιλαμβάνει επενδύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχειακά καταλύματα και εστιάζει στην περαιτέρω ενίσχυση του χαρτοφυλακίου τους με boutique ξενοδοχεία. Μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, τα Aria Hotels επένδυσαν σε νέους προορισμούς που έχουν παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια αυξημένη τουριστική ζήτηση, όπως η Αίγινα, το Ναύπλιο, η Πάτμος, η Σύρος και η Κεφαλονιά.

Στις πρόσφατες προσθήκες περιλαμβάνονται το Agora Athens Suites, το Keramos Athens και το Woo Suites στην Αθήνα, το Villa Pueblo στο Ναύπλιο, το Pafsilipon Suites και το Villa Selena στη Σύρο, το Elaia Grove στην Καλαμάτα, το Petani Bay Hotel – Adults Only, το 3600 Residences και η Villa Comi στην Κεφαλονιά και το Onar Patmos στην Πάτμο.

Προτεραιότητα για τα Aria Hotels αποτελεί η παροχή αυθεντικών ελληνικών εμπειριών φιλοξενίας, καθώς και η ανάδειξη της πολιτιστικής και αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Aria Hotels ξεκίνησαν την πορεία τους στον κλάδο της φιλοξενίας το 2010 στην Κίμωλο, με την απόκτηση ενός παραδοσιακού ανεμόμυλου και την μετατροπή του στο boutique ξενοδοχείο «Τhe Windmill». Αυτή τη στιγμή, τα Aria Hotels διατηρούν ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει από boutique ξενοδοχεία και ανεξάρτητες κατοικίες έως και αναπαλαιωμένα ιστορικά κτίρια, ανεμόμυλους και πύργους. Τα καταλύματα επεκτείνονται σε δημοφιλής προορισμούς όπως η Αθήνα, η Εύβοια, η Κρήτη, οι Κυκλάδες, η Ήπειρος, η Πελοπόννησος, οι Σποράδες και τα Νησιά του Ιονίου.

Επέκταση με 4ο κατάλυμα στην Κεφαλονιά

Η Villa Comi εντάσσεται στο χαρτοφυλάκιο της οικογενειακής αλυσίδας boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ενισχύοντας τις επιλογές διαμονής στα Επτάνησα

Τα Aria ενισχύουν τις επιλογές διαμονής που παρέχουν στα Επτάνησα, εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιό τους τη Villa Comi, το τέταρτο κατάλυμά τους στην Κεφαλονιά. Η ολοκαίνουρια, αρχοντική βίλα που βρίσκεται σε μια ξεχωριστή τοποθεσία στην περιοχή Μαυράτα, είναι διαθέσιμη για κρατήσεις από τις 14 Απριλίου.

Δεύτερο boutique ξενοδοχείo στη Σύρο

Τα Aria Hotels ανακοινώνουν το ξεκίνημα μιας στρατηγικής επέκτασης στο νησί της Σύρου, με την προσθήκη του Pafsilipon Suites

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, απαντούν στην αυξημένη τουριστική ζήτηση στη Σύρο με μια δεύτερη πρόταση διαμονής, το Pafsilipon Suites. Το boutique ξενοδοχείο με τη μοναδική θέα, που βρίσκεται στο ακρωτήρι της περιοχής Βαπόρια, επεκτείνεται με ολοκαίνουριες σουίτες, με στόχο να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερους επισκέπτες σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Διαβάστε επίσης:

Οι ξένοι αγοράζουν και οι Έλληνες πουλάνε σπίτια τους…

Θεσσαλονίκη: Ελκυστική στις ξενοδοχειακές επενδύσεις – Στροφή σε ποιοτικά «πράσινα» κτίρια και γραφεία

Κάτω από το 50% φτάνει η απορρόφηση κονδυλίων του «Εξοικονομώ Αυτόνομω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:02