search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:58
MENU CLOSE

Το σπορ των επιθέσεων κατά των δημοσιογράφων βρίσκει υποστηρικτές και στο ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2273
15/03/2023
18.03.2023 06:58
androulakis new

Σε κάθε μεγάλη κρίση το βλέμμα των πολιτών στρέφεται και κατά των δημοσιογράφων πέρα από τους πολιτικούς. Είναι γνωστό άλλωστε και από την πρόσφατη ιστορία μας (Μνημόνιο, δημοψήφισμα, Μάτι) ότι σε αυτές τις περιπτώσεις οι εκφραστές της «τέταρτης εξουσίας» δέχονται πυρά από τους πολίτες αλλά και από πολιτικούς.

Μετά την τραγωδία στα Τέμπη αυτή η επιθετικότητα έχει ενταθεί, ενώ το σπορ των επιθέσεων κατά των δημοσιογράφων βρίσκει υποστηρικτές και στο ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ακόμα και ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρεται σε τέταρτη εξουσία και υποστήριξη «μιντιαρχών, συμφερόντων». «Η τέταρτη εξουσία πρέπει να είναι το μαστίγιο στην εκάστοτε κυβέρνηση για να βελτιώνεται και όχι να αποθρασύνεται» ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Για τέταρτη εξουσία μίλησε και ο Πάνος Σκουρλέτης στην ΕΡΤ σε λογομαχία που είχε με δημοσιογράφους. Ίδια τακτική με τον ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ; Αυτό είναι ένα ερώτημα.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Έντονος προβληματισμός των υποψηφίων για τις δημοσκοπήσεις

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Μετά τη Λατινοπούλου έδιωξε και τη Μαρία Τζάνη

Κλέων Γρηγοριάδης: Τροχαίο ατύχημα είχε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 – Έπεσε με τη μοτοσικλέτα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:58