search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:20
MENU CLOSE

Αλέξης Κούγιας: Έξαλλος με τον χαρακτηρισμό «αρσενικός Πισπιρίγκος»

21.03.2023 19:50
kougias65-new

Έξαλλος εμφανίστηκε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, μετά τον χαρακτηρισμό του Νίκου Ευαγγελάτου, «αρσενικός Πισπιρίγκος», αναφερόμενος στον 62χρονο απόστρατο που κλειδώθηκε με τα παιδιά του μέσα στο αυτοκίνητο και άνοιξε τη φιάλη υγραερίου στη Θεσσαλονίκη.

Η αναφορά προκάλεσε την παρέμβαση του κΚούγια, που ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή, διαφωνώντας κάθετα με τον παραλληλισμό.

«Δεν μπορείτε να δηλητηριάζετε συνεχώς ενώ μια δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, τουλάχιστον 10 ιατροδικαστές» είπε ο κ. Κούγιας με τον δημοσιογράφο να του επισημαίνει ότι θα διεξαχθεί δίκη και για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών.

«Έχετε καταλάβει ότι μια ποινική δίωξη δεν σημαίνει τίποτα; Έχετε αναγάγει τους εισαγγελείς ότι βγάζουν δικαστική απόφαση. Οφείλετε να ενεργείτε με βάση το νόμο. Αν οι άλλοι δικηγόροι το ανέχονται, εγώ δεν το ανέχομαι», απάντησε ο κ. Κούγιας. Από τα πυρά του δεν ξέφυγαν και ιατροδικαστές. «Βγαίνει ο άλλος ο μ@λ@κας που πάει να γίνει δήμαρχος…», είπε.

Απαντώντας στα περί εισαγγελικής πρότασης, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε πως «ότι είναι ο εισαγγελέας είναι κι ο δικηγόρος. Λέει τη γνώμη του ο ένας, λέει τη γνώμη του και ο άλλος».

Διαβάστε επίσης:

Κηφισιά: 27χρονος επιχείρησε να βιάσει δύο γυναίκες μέσα σε μία ώρα

Σακελλαροπούλου για Παγκόσμια Ημέρα με Σύνδρομο Down: «Μακριά από προκαταλήψεις, αμηχανία ή φόβο»

Δίκη για το Μάτι: Υπήρχε χρόνος να σωθούν άνθρωποι αν απομακρύνονταν οργανωμένα, κατέθεσε ο δικαστικός πραγματογνώμονας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:19