search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:01
MENU CLOSE

Σοφία Μανωλάκου: Αποκάλυψε το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί – «Έφθασα να ζυγίζω 46 κιλά» (Videos)

22.03.2023 10:25
sofia-manolakoy-new

Για τη σχέση της με τον Σπύρο Σπαντίδα, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί μίλησε η Σοφία Μανωλάκου την οποία αυτόν τον καιρό βλέπουμε στους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μάλιστα, σε ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από τη νόσο Crohn, έχοντας φθάσει στο σημείο να ζυγίζει 46 κιλά.

«Πάσχω από τη νόσο Crohn, είναι γαστρεντερολογικό. Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι πολύ πιο σοβαρές από εμένα, σύμφωνα με τον γιατρό μου. Οπότε, όταν μιλάω δημόσια γι΄αυτό είμαι ιδιαίτερα προσεκτική, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν πολύ. Εγώ το έχω κρατήσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στα αυτοάνοσα νοσήματα» ανέφερε η ηθοποιός.

«Είμαστε μαζί 14 χρόνια (…) Εάν έκανα παιδί, θα με έπιανε ο φόβος, αν ήμουν σωστή μητέρα και αν θα μπορούσα να έχω την ευθύνη ενός άλλου ανθρώπου και να τον κάνω ευτυχισμένο. Αυτό με πνίγει. Δεν σκέφτομαι, αν μπορώ να μεγαλώσω με κάποιον άλλον το παιδί, αλλά αν μπορώ μόνη μου ως μονάδα. Δεν ξέρω αυτό αν είναι επειδή είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, αλλά γενικά στη ζωή μου αισθάνομαι ανεξάρτητη» είπε για την προσωπική της ζωή και τον Σπύρο Σπαντίδα, ενώ αναφερόμενη σε παλαιότερες σχέσεις της αποκάλυψε ότι έχει βρεθεί σε σχέση ως τρίτο πρόσωπο χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.

«Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, εν αγνοία μου. Μου το είπε ο ίδιος. Μου έστειλε ένα γραπτό μήνυμα και μου είπε ότι είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια. Μαζί μου, μόλις είχε ξεκινήσει να βγαίνει, δύο εβδομάδες και δεν είχε προχωρήσει η περίπτωση. Ήταν τίμιος όμως, μου το είπε και πληγώθηκα, αλλά αν μου το έλεγε πιο μετά θα πληγωνόμουν περισσότερο»

Διαβάστε επίσης:

Άνοια: Ποιο δημοφιλές άθλημα αυξάνει τον κίνδυνο

Αντικαταθλιπτικά: Τι συμβαίνει όταν τα «κόψουμε» – Πώς θα αποφύγουμε τα συμπτώματα στέρησης

Αυτά τα 5 στοιχεία της προσωπικότητας φέρνουν την… ευτυχία!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:01