search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:40
MENU CLOSE

Γεωργιάδης για τους «άχρηστους αριστερούς»: «Έκανα χιούμορ…»

30.03.2023 09:12
Adwnisgeorgiadis

Τη δήλωση του ότι «αριστερός σημαίνει άχρηστος, ανεπρόκοπος και γρουσούζης» προσπάθησε να μαζέψει μετά τις αντιδράσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης με ανάρτησή του στο Twitter υποστήριξε ότι έκανε χιούμορ και ότι απομονώθηκε απόσπασμα από τις δηλώσεις του…

«Εγώ, ως χιούμορ, ανέφερα ότι το «Δεξιός» μεταφορικά σημαίνει ο καλός κλπ ενώ ο «Αριστερός» ως ο κακότυχος κλπ εξήγησα μάλιστα ότι αυτά δεν είχαν προφανώς πολιτική σημασία αλλά είχαν να κάνουν με τους οιωνούς, το πέταγμα των πουλιών κλπ. Πήραν κομμένο από την ομιλία μου αυτό και ο Σύριζα έβγαλε ανακοίνωση εναντίον μου και για αυτό… δηλ απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε και τα Λεξικά…» έγραψε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι για όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, εστιάζοντας και στο κομμάτι που ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε «οικονομικό αναλφαβητισμό» των Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές: Οι πρωθυπουργοί στην Ευρώπη που δεν είναι αρχηγοί του πρώτου κόμματος (Photos)

Γιατί η κυβέρνηση επιλέγει το σκληρό ροκ για να αντιμετωπίσει τον ΣΥΡΙΖΑ – Ο ρόλος του Άδωνι Γεωργιάδη 

Παραλήρημα Γεωργιάδη κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι βουτηγμένοι στην παρανομία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31