Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μαθητής έχασε ένα του δάχτυλό σε Δημοτικό Σχολείο της Πολίχνης, στην Θεσσαλονίκη, το πρωί της Τετάρτης, όταν η πόρτα του έπιασε το χέρι.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η διευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε πως γύρω στις 11:40 ο 8χρονος μαθητής ήταν στην τουαλέτα μαζί με άλλους δύο συμμαθητές του, όταν έκλεισε πόρτα και του έπιασε το χέρι.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως υπάρχει μεγάλη ζημιά στο μικρό δάχτυλο στο δεξί του χέρι, καθώς αυτό ακρωτηριάστηκε και δε μπορούσε να συγκολληθεί.
Ειδικότερα από τους θεράποντες ιατρούς, διαπιστώθηκε ο ακρωτηριασμός των περίπου 2/3 της φάλαγγας του ωτίτη του δεξιού χεριού του ανηλίκου, το οποίο δεν ήταν δυνατόν να συγκολληθει.
Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήγε σπίτι του, ενώ οι γονείς του εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά για να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες.
Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης από συμμαθήτριές της (video)
ΕΚΠΑ: Εκκενώθηκε η κατάληψη της Πρυτανείας (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.