search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:58
MENU CLOSE

Άλκης Καμπανός: Απειλές κατά της ζωής της καταγγέλλει ότι δέχεται η ιατροδικαστής που κατέθεσε χθες

05.04.2023 15:40
kampanos_1602_new

Απειλές κατά της ζωής της και ύβρεις καταγγέλλει ότι δέχεται, μέσω τηλεφώνου αλλά και του διαδικτύου, η ιατροδικαστής Κατερίνα Αποστολίδου, μετά την κατάθεσή της στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Η ίδια ενημέρωσε τόσο την Αστυνομία όσο και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ προτίθεται να καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Η ιατροδικαστής κατέθεσε χθες στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης – τεχνική σύμβουλος, για λογαριασμό ενός εκ των 12 κατηγορουμένων, διατυπώνοντας τις επιστημονικές της διαφωνίες προς την ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε η συνάδελφός της Λήδα-Καλλιόπη Κοβάτση, η οποία διενήργησε τη νεκροτομή στη σορό του 19χρονου Άλκη.

Μεταξύ άλλων, διαφώνησε με την αιτία θανάτου του αδικοχαμένου νεαρού, αναφέροντας πως δεν θεωρεί θανατηφόρες τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη το θύμα, αλλά ο θάνατός του προήλθε από αιμορραγικό σοκ, αποτέλεσμα του χτυπήματος στη μηριαία αρτηρία.

Διαβάστε επίσης:

Δομοκός: Εργάτης «χτυπήθηκε» απο ηλεκτρικό ρεύμα

Τέμπη: Στα καθήκοντά του επέστρεψε ο γιατρός που υπέγραψε την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ

Συνελήφθη ο αστυνομικός που πυροβόλησε έξω από την ΑΣΟΕΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42