search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:48
MENU CLOSE

Καίτη Γκρέυ: Σπάνια εμφάνιση μετά τις δηλώσεις Ηλιάδη περί άνοιας (Video & Photo)

08.04.2023 16:53
kaiti-gkrei-new

Με την ανάρτηση μιας φωτογραφίας ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας επιχειρεί να διαψεύσει τις πρόσφατες δηλώσεις της τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ.

Η Αγγελική Ηλιάδη, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», υποστήριξε πως η Καίτη Γκρέυ πάσχει από προχωρημένη άνοια και πλέον δεν θυμάται και δεν αναγνωρίζει πρόσωπα.

«Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Είναι σε προχωρημένη άνοια», δήλωσε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Λίγες ώρες αργότερα, ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας δημοσίευσε στο Facebook μία φωτογραφία με την Καίτη Γκρέυ, από την επίσκεψη του πνευματικού της.

«Εδώ και χρόνια ο πατέρας Κύριλλος μου ζητούσε να δει την Καίτη Γκρέυ. Σήμερα λοιπόν, πήγαμε, κοινωνήσαμε και βγάλαμε μια αναμνηστική φώτο. Η Καιτάρα, όχι απλά έχει διαύγεια, αλλά θυμάται καθετί από την ιστορία της. Μην ακούτε αυτά που λένε. Λέει η Καιτάρα του πατέρα Κυρίλλου: δεν νομίζω ότι έχω αγαπήσει άλλον άνθρωπο σαν τον Νικολάκη μου. Είναι ο θετός μου γιος. Και για μένα είσαι δεύτερη μάνα μου, Καιτούλα!» έγραψε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φουρέιρα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον δύο μηνών γιο της

Μαρία Καβογιάννη για «Maestro»: «Νιώθαμε τον εσωτερικό πόνο που μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι που κακοποιούνται» (Videos)

Δέσποινα Βανδή: «Δεν με απασχολεί καθόλου το τι μπορεί να λέει ο καθένας» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:47