search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:49
MENU CLOSE

Καίτη Γκρέυ: Εύχεται καλό Πάσχα στο Tik Tok (video)

10.04.2023 09:33
KAITI-GREI

Με ενα video ευχήθηκε η μεγάλη ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη ότι η γιαγιά της έχει άνοια κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας είναι στενός φίλος της εγγονής της τραγουδίστριας και ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο με την ίδια να πρωταγωνιστεί όπου κοιτάζοντας τον φακό στέλνει ευχές για καλό Πάσχα σε όλον τον κόσμο.

«Θα ήθελα να ευχηθώ πολύ μεγάλη χαρά, γρήγορα στα σπίτια τους ο κόσμος και ο Θεός να μας δώσει ότι έχουμε ανάγκη. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και καλή Ανάσταση», ήταν το μήνυμα της 98χρονης Καίτης Γκρέυ.

@nikolizas #καιτηγκρευ #kaitygrey #λαικοτραγουδι #ελληνικατραγουδια #ελληνικατραγουδια🎶🇬🇷 #ελληνικατραγουδια🎶 #ελληνικοτραγουδι #ελληνικοτραγουδι🇬🇷🤗🎶 #ελλαδα #ελλαδα🇬🇷 #ελλαδαρα🇬🇷🇬🇷🇬🇷 #ελλαδαρα🇬🇷 #ελλαδαρααααα #ελλαδαρα🇬🇷🔝 #ελλαδαρα🇬🇷💙🇬🇷 #greece #greecetiktok #greece🇬🇷 #greecetiktokers #greece💙 #greeksong #greeksongs #greecesong🇬🇷🎵 #greecesongs🇬🇷❤️ #ελληνικοσινεμα #βασιληςτσιτσανης #τσιτσανης #καζαντζιδης #καζαντζιδης🔥❤️ #kazantzidis #kazantzidisstelios ♬ Άναψε το τσιγάρο – Καίτη Γκρέυ

Πριν λίγο καιρό, η εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη είχε εξωμολογηθεί στο MEGA πως έχει καιρό να δει τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, η οποία πλέον άσχει από άνοια: «Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Είναι σε προχωρημένη άνοια», είχε πει για την Καίτη Γκρέυ.

Διαβάστε επίσης:

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψαν ότι έχασαν το πρώτο τους μωρό (Video)

Lasse Wellander: Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο κιθαρίστας των θρυλικών ABBA

Τέιλορ Σουίφτ: Τίτλοι τέλους στη σχέση της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:48