search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:10
MENU CLOSE

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα: Ψήσιμο αρνιού… με βροχή – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

11.04.2023 20:35
arni_new

Σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ο καιρός θα είναι ασταθής, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα είναι βροχερός σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο αναμένεται βελτίωση τη Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη στον καιρό με αρκετό ήλιο, αλλά περιμένουμε κάποιες τοπικές βροχές.

Από εκεί και πέρα την Μεγάλη Παρασκευή αναμένονται βροχές στα δυτικά και βόρεια, νοτιάδες και σκόνη από την Αφρική με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 22 βαθμούς.

Το Μεγάλο Σάββατο περιμένουμε βροχές στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στα νησιά του Αν. Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη μέρα.

Η κακοκαιρία φαίνεται πως θα επεκταθεί την Κυριακή του Πάσχα. Ετσι βροχές αναμένονται σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Γιαννιτσά, Φλώρινα, Κοζάνη, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Άρτα, Πάργα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Καρπενήσι, Ναύπακτο, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Πάτρα, Πύργο και Τρίπολη.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Ειδικευόμενος γιατρός απολύθηκε από το Βενιζέλειο νοσοκομείο γιατί προσελήφθη… κατά λάθος

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών με το περιπολικό – Διετάχθη και ΕΔΕ

Μύκονος: «Με νάρκωσε, με χτύπησε και με βίασε» – Τι καταγγέλλει 27χρονη για γνωστό επιχειρηματία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:08