search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:57
MENU CLOSE

Survivor All Star: Αποβλήθηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα – Η παραβίαση της παίκτριας και η ανακοίνωση του Ατζούν (Video)

12.04.2023 08:58
atzoyn-survivor-new

Σε έκτακτο συμβούλιο συγκάλεσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί την κόκκινη και την μπλε ομάδα, με μια ακόμα αντροπή να αναταράσσει για ακόμα μια φορά τη ροή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Έπειτα από τέσσερις αποβολές παικτών λόγω παραβιάσεων, ο Τούρκος παραγωγός ανακοίνωσε ακόμα μια παραβίαση αυτή τη φορά της Αφροδίτης Σκαφίδα η οποία και αποβλήθηκε.

«Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ, σήμερα, δεν με κάνει χαρούμενο. Αυτή τη χρονιά είχαμε κάποια προβλήματα με κλοπές στο Survivor. Είμαι σίγουρος πως όλοι θυμάστε τη συνάντηση την οποία κάναμε στην Αθήνα. Μιλήσαμε για πολλά θέματα, ανάμεσα στα οποία και τα προβλήματα κλοπής που είχαμε ξανά στο Survivor» είπε και πρόσθεσε:

«Όπως θυμάστε σε αυτή τη συνάντηση υπογραμμίσαμε πως για μικρές κλοπές που μπορούν να υπάρχουν στο Survivor θα δίνονταν κάποιες ποινές. Σε αυτό ήσασταν όλοι σύμφωνοι. Αλλά, αν γινόταν κάτι πιο μεγάλο και πιο οργανωμένο, όλοι συμφωνήσαμε ότι η ποινή θα ήταν διαφορετική. Αυτοί οι διαγωνιζόμενοι συμφωνήσαμε όλοι πως θα αποβληθούν και δυστυχώς φέτος έχει γίνει ξανά και χάσαμε κάποιους παίκτες.

Το θέμα μας απόψε είναι η Αφροδίτη, που ξέρετε ότι είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος για μένα. Είναι καλή μου φίλη, περνάμε τόσες όμορφες στιγμές μαζί, ακόμα και στη θερινή μου κατοικία στο Τσεσμέ. Αλλά όταν πρόκειται για το Survivor δεν θα κάνω ποτέ εξαιρέσεις. Για μένα όλοι οι παίκτες είναι ίδιοι και παλεύουν για να γίνει το Survivor αυτής της χρονιάς.

H απόφαση μας είναι ότι η Αφροδίτη δεν μπορεί να συνεχίσει πια στο Survivor. Η Αφροδίτη είναι εκτός Survivor. Αυτοί είναι οι κανόνες του σόου και, όπως συμφωνήσαμε, πρέπει να τους τηρούμε. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν διαγωνιζόμενο μας να κλέψει φαγητό. Για εμάς μπορεί να έχουν γίνει μη οργανωμένα περιστατικά, εάν βρισκόμουν στο Survivor, μπορεί να έκανα και γω το ίδιο. Εάν έβλεπα κάτι στα σκουπίδια κι εγώ θα το έπαιρνα, αυτό είναι λογικό. Αλλά, όταν είναι οργανωμένο και υπάρχει επικοινωνία με τους ντόπιους, αυτό είναι απαράδεκτο και δεν πρόκειται αν το επιτρέψουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία του Survivor All Star,  ο Γιώργος Λιανός απουσίαζε από το συγκεκριμένο έκτακτο συμβούλιο μιας και νωρίτερα, είχε ευχηθεί στο τηλεοπτικό κοινό «Καλό Πάσχα» ανανεώνοντας το ραντεβού για την Δευτέρα του Πάσχα

Διαβάστε επίσης:

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Η σταρ του Stranger Things αρραβωνιάστηκε στα 19

Μπο: Κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στην Ηλιούπολη

Σακίρα κατά δημοσιογράφων: «Μην ακολουθείτε τα παιδιά μου, σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:56