search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:57
MENU CLOSE

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος: 39 χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό – Το αφιέρωμα της «Φίνος Φιλμς» (Video)

13.04.2023 13:51
dionysis-papagiannopoylos-new

Σαν σήμερα 13 Απριλίου, το 1984, ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 72 ετών.

Η εταιρεία παραγωγής «Φίνος Φιλμς» θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου ηθοποιού του «χρυσού» ελληνικού κινηματογράφου με ένα βίντεο που ανέβασε στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.

«Οι ατάκες του Διονύση Παπαγιαννόπουλου ίσως είναι οι πιο δημοφιλείς της ελληνικής κινηματογραφίας, με τα “αμέρικαν μπαρ” και “χούφτωστην” να αναπαράγονται στην καθημερινότητα λες και γράφτηκαν χτες. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι Έλληνες ηθοποιοί που κατάφεραν να εισχωρήσουν τόσο βαθιά στις καρδιές του κοινού, παραμένοντας άθικτοι στη συνείδησή τους για έξι δεκαετίες.

Σήμερα θυμόμαστε τον ασυναγώνιστο “Νιόνιο”, που έφυγε σαν σήμερα το 1984, μέσα από αλησμόνητες στιγμές του στις ταινίες “Ο Γόης”, “Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια”, “Φωνάζει ο Κλέφτης”, “Δεσποινίς Διευθυντής”, “Η Βίλλα των Οργίων”, “Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο”, “Τζένη Τζένη”, “Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια”, “Γαμπρός απ’το Λονδίνο” και “Υπάρχει και Φιλότιμο”» αναφέρεται στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Διαβάστε επίσης:

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Κινούμενα σχέδια, αμερικανική κομεντί και «Ο Μαγικός Αυλός»

Ιντεάλ – Άστορ: Τι απαντούν οι αιθουσάρχες των κινηματογράφων στον πρωθυπουργό για τις παράλληλες χρήσεις

Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Μπίρος 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:53