search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 06:08
MENU CLOSE

Λιάγκας: «Μου έπιασε την κοιλιά και μου είπε… παχύνατε» – Το σχόλιο από παπά στην Παναγία της Τήνου

18.04.2023 18:45
liagkas-new

Για τα σχόλια που έχει δεχτεί για το βάρος του μίλησε στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την ανάρτηση που έκανε η Σοφία Μουτίδου για το ίδιο θέμα.

«Πήγα χθες στην Παναγία της Τήνου να ανάψω ένα κεράκι φεύγοντας και με πιάνει ένας παπάς και μου κάνει έτσι την κοιλιά και μου λέει «Παχύνατε κ. Λιάγκα». Τώρα αν πάθω κρίση πανικού επειδή μου είπε ο παπάς ότι πάχυνα, να το διαχειριστώ κι εγώ. Να το διαχειριστούμε όσοι έχουμε παραπάνω κιλά, να μην μας καθορίζει τη ζωή πώς μας βλέπουν οι άλλοι, αν εμείς τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Βρέθηκε ένας βλάκας και της είπε αυτό που είπε, να παθαίνει κρίση πανικού επειδή της είπε κάποιος ηλίθιος χοντρή και πήγαινε να κολυμπήσεις στο Πέραμα; Αυτός πρέπει να είναι ο βλάκας, όχι η Σοφία».

«Όπου σταθώ και όπου βρεθώ με ζυγίζουν καθημερινά, αν πάχυνα, αν αδυνάτισα και προσπαθούν να βρουν και τα κιλά μου. Το υφίσταμαι αυτό το πράγμα όσα χρόνια κάνω τηλεόραση…. Άμα αυτό το πράγμα μου κάνει τη ζωή τόσο δύσκολη… Αυτή η υπερμεγέθυνση κάποιων πραγμάτων, μόνοι μας κάνουμε τα πράγματα τόσο μεγάλα. Δεν είναι bullying, είναι θέμα παιδείας και αγένειας», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: «Έταξαν λεφτά στον Νίκο Μπάρτζη για να δώσει Ασημίνα και Δαλάκα» λέει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (Video)

Δημήτρης Φιντιρίκος: Διέρρηξαν το σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα – Βίντεο από την ώρα της ληστείας

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέι: «Θέλω να τη δω αλλά δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24