search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:00
MENU CLOSE

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέι: «Θέλω να τη δω αλλά δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει» (Video)

18.04.2023 14:42
aggeliki-iliadi-new

Για την γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ μίλησε -μεταξύ άλλων- η Αγγελική Ηλιάδη αναφερόμενη στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό.

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, η τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε ότι δεν είναι σίγουρη ότι θα την αναγνωρίσει αν τη δει.

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο με τον θάνατο του μπαμπά μου. Έχω ένα θέμα σαν άνθρωπος, είναι ένα από τα ψεγάδια μου, δεν μπορώ τις αρρώστιες… Αυτή η κατάσταση της γιαγιάς μου που θυμάται ελάχιστα πράγματα…

Η μητέρα μου είναι πάρα πολύ κοντά της και συνέχεια μαθαίνω για την υγεία της. Θέλω να την δω, απλά ο λόγος που έχω απομακρυνθεί είναι ότι ορισμένα πράγματα, ορισμένες στιγμές της ζωής μας, όταν έχουμε πολλά να διαχειριστούμε δεν μπορούμε να βάλουμε άλλο ένα μέσα μας. Ξέρω τα όριά μου κι επειδή θέλω να είμαι υγιής ψυχικά κι επειδή μεγαλώνω και δύο παιδιά, προσπαθώ να λύνω τα θεματάκια μου όμορφα, ωραία, ήρεμα, ένα ένα» είπε και μιλώντας για την γιαγιά της επισήμανε:

«Εννοείται ότι θέλω να την δω. Δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει, αυτή είναι η αλήθεια. Έχει κάποιες στιγμές που μπορεί να θυμηθεί, αλλά τις περισσότερες φορές δεν θυμάται».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το «θαύμα» με τη μορφή Αγίου σε πετσέτα και το ξέσπασμα του παρουσιαστή (Video)

Στο πλευρό του Γεωργούλη η Δεβετζή: «Είναι γελοία πράγματα αυτά, δεν πιστεύω τίποτα» (video)

«Το καφέ της Χαράς»: Ποια πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας; (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:00