search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:13
MENU CLOSE

Αλέξης Γεωργούλης: Πότε έμαθε για την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό – Η επιθετική αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τις φήμες

19.04.2023 20:42
alexis_georgoulis_new

Την Μεγάλη Παρασκευή και όχι τη Δευτέρα του Πάσχα φαίνεται ότι ενημερώθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης από το Ευρωκοινοβούλιο για την καταγγελία της κ. Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News το Ευρωκοινοβούλιο επικοινώνησε μαζί του και τον ενημέρωσαν για την διαδικασία άρσης της ασυλίας του.

Εκείνος φαίνεται να ρώτησε ποιος έκανε την καταγγελία και ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της και του δόθηκαν αυτές οι πληροφορίες. Την ίδια μέρα ενημερώθηκε και η κ. Χρονοπούλου ενώ ο κ. Γεωργούλης δεν επικοινώνησε αμέσως με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι «φήμες« και οι κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Η δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπούλου, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή, ανέφερε πως τον Ιούνιο του 2022 άρχισαν να κυκλοφορούν στο Ευρωκοινοβούλιο κάποιες φήμες γύρω από τον κ. Γεωργούλη για κακή συμπεριφορά. Τότε, ενημερώθηκε ο κ. Παπαδημούλης και κάλεσε τον Αλέξη Γεωργούλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της κ. Καλογεροπούλου, ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν ιδιαίτερα επιθετικός σε αυτή τη συνάντηση.

«Τι είναι αυτά που λέτε; Με προσβάλλετε και προσέξτε τι λέτε», φέρεται να είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδημούλης μίλησε με έναν ακόμη Έλληνα ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αποφάσισαν να προχωρήσουν την υπόθεση στο αρμόδιο τμήμα της Ευρωβουλής. Όταν πήγαν στο αρμόδιο τμήμα τους είπαν πως δεν υπάρχει καμία καταγγελία γιατί η κ. Χρονοπούλου είχε κάνει την καταγγελία στη Δικαιοσύνη και δεν είχε ενημερώσει κάποιον άλλον.

«Όταν επελέγη ο κ. Γεωργούλης υπήρχαν πολλές αντιδράσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα προς το πρόσωπό του», είπε η κ. Καλογεροπούλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή, οι φήμες που κυκλοφορούσαν το καλοκαίρι του 2022 ήταν για την άλλη κοπέλα που τον κατηγόρησε και όχι για την Ελένη Χρονοπούλου.

Σε ό,τι αφορά την ασυλία του, η διαδικασία που προβλέπεται σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες, μέχρι να αρθεί και να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Η πρώτη καταγγελία, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, έγινε τον Ιανουάριο του 2020 και τον Μάιο του 2020, η καταγγέλλουσα, πήγε στις αρχές προκειμένου να δώσει το όνομα του φερόμενου ως δράστη.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για τον φράχτη στον Έβρο: Καλλιεργεί ψευδείς και παραπλανητικές εντυπώσεις για ψηφοθηρικούς λόγους

Αλέξης Τσίπρας από Δράμα: Στις 21 Μαΐου λέμε ως εδώ με όσα μας πνίγουν (LIVE)

Αλέξης Γεωργούλης: Οργή στο ΠΑΣΟΚ για ανάρτηση της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:13