search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:08
MENU CLOSE

Μπεκατώρου για υπόθεση Γεωργούλη: Τραγική η διαρροή του ονόματος της καταγγέλλουσας – Γι’ αυτό τα θύματα φοβούνται να μιλήσουν

19.04.2023 22:26
mpekatorou ant1 georgoulis- new

Την άποψή της για την καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης που κατέθεσε η εργαζόμενη στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ελένη Χρονοπούλου κατά του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη ανέφερε η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Μιλώντας στον Αντ1, η γυναίκα που μίλησε πρώτη δημόσια για την κακοποίηση που υπέστη, ανοίγοντας το δρόμο για το ελληνικό MeToo, χαρακτήρισε «τραγικό» το γεγονός της διαρροής του ονόματος της καταγγέλλουσας.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μπεκατώρου υπογράμμισε πως «όταν προχωράμε σε τέτοιες αποκαλύψεις και το απόρρητο καταρρίπτεται, είναι ένας από τους λόγους που τα θύματα φοβούνται να μιλήσουν».

Παράλληλα, ανέφερε ότι όταν ο επίσης ολυμπιονίκης ιστιοπλόος, Νίκος Κακλαμανάκης μίλησε στη Βουλή για τη διαφθορά στον αθλητισμό, το πλήρωσε με δύο αγωγές.

Η Σοφία Μπεκατώρου σημείωσε ακόμα ότι πάρα το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει ανοίξει ένας κύκλος συζητήσεων για τέτοια θέματα, όπως είπε, «επί της ουσίας όλα τα κόμματα δεν έχουν σταθεί με έναν σαφή τρόπο, δηλαδή υπάρχουν κάποιες προγραμματικές δηλώσεις αλλά ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι».

Τόνισε ακόμα ότι και η ίδια πλήρωσε προσωπικό κόστος, αφού μίλησε.

Διαβάστε επίσης:

Χριστόφορος Ζαραλίκος: «Στο Βέλγιο δεν μπορείς ούτε να γαμ…» – Η σάτιρα που ενόχλησε

Θεσσαλονίκη: Πήγαν διακοπές και όταν γύρισαν τους είχαν αρπάξει 150.000 ευρώ από το διαμέρισμά τους

Χανιά: Χτύπησε διανομέα και τον εγκατέλειψε – Τον «κυνήγησαν» περαστικοί και τον έπιασαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:06