search
ΤΕΤΑΡΤΗ 09.07.2025 02:12
MENU CLOSE

Κατρούγκαλος: Οι ευθύνες για κατοχύρωση του σήματος Turkaegean βαρύνουν την κυβέρνηση

19.04.2023 19:06
katrougkalos_new

«Οι ευθύνες για την κατοχύρωση του σήματος της Turkaegean, που σήμερα διαφημίζεται στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εφημερίδες, βαρύνουν συνολικά την κυβέρνηση και είναι ενδεικτικές της μεγάλης αντίθεσης ανάμεσα στη ρητορική της και το κενό αποτελεσματικής υπεράσπισης των εθνικών μας συμφερόντων», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Όπως σημειώνει, «επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε συσταθεί ειδική επιτροπή σε επίπεδο των αρμόδιων Γενικών Γραμματειών του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Ανάπτυξης, υπό την άμεση εποπτεία των δύο Γενικών Γραμματέων, για την παρακολούθηση των σημάτων εθνικής σημασίας».

«Η επιτροπή αυτή δεν συγκλήθηκε ποτέ επί Νέας Δημοκρατίας, με τις γνωστές συνέπειες», τονίζει και προσθέτει: «Είναι προφανές ποιοι είναι οι υπεύθυνοι, και δεν είναι οι υπάλληλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης κατά των οποίων στράφηκε η ΕΔΕ που διέταξε η Νέα Δημοκρατία».

Διαβάστε επίσης:

Παπαδημούλης για Γεωργούλη: Ούτε οι γονείς της καταγγέλλουσας δεν γνώριζαν, πώς θα ήξερε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ;

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Παραδοχή Βαρβιτσιώτη ότι έγινε εξαγωγή του Predator στο Σουδάν

Εκλογές 2023: Κλείνει το Σάββατο η Βουλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 09.07.2025 02:10