search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:37
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από άγρια συμπλοκή σε εμπορικό κέντρο – Τραυματίας αστυνομικός

19.04.2023 14:22
maxairi-thessaloniki

Άγρια συμπλοκή έλαβε χώρα σε mall της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες και το βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο thesstoday.gr, στις 20.20 στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, μια ομάδα 7 ατόμων νεαρής ηλικίας φέρεται να διαπληκτίστηκε με άντρα που βρίσκονταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μπροστά στα μάτια τρομοκρατημένων πολιτών.

Οι νεαροί δεν δίστασαν να σηκώσουν τις καρέκλες διπλανής καφετέριας και να τις εκτοξεύσουν στον άντρα. Ο άντρας φέρεται να βγήκε από το κατάστημα έχοντας στην κατοχή του ένα μαχαίρι, το οποίο όμως δεν χρησιμοποίησε για να επιτεθεί στους νεαρούς.

Αστυνομικοί που περιπολούσαν πεζοί το σημείο, αντιλήφθηκαν τη συμπλοκή και επενέβησαν ώστε να λήξει το επεισόδιο.

Ένας αστυνομικός στην προσπάθειά του να συλλάβει ένα από τα άτομα τραυματίστηκε ελαφρά και αργότερα μετέβη στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 30χρονου ο οποίος κατείχε το αιχμηρό αντικείμενο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

«Χτύπησαν αστυνομικό με την καρέκλα και δεν δίστασαν ακόμη να βγάλουν μαχαίρι μπροστά σε κόσμο. Ήταν σοκαριστικό. Βγήκε μαχαίρι. Δεν καταλάβαμε τον λόγο που άρχισαν να καβγαδίζουν» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας και συνεχίζει: «Ήρθε η αστυνομία και παρόλα αυτά η ένταση συνεχίστηκε. Δε δίστασαν να χτυπήσουν με την καρέκλα έναν από τους αστυνομικούς που έπεσε κάτω, ενώ και οι εργαζόμενοι από το εμπορικό κέντρο προσπαθούσαν να τους διώξουν», σημείωσε.

Οι αρμόδιες Αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το επεισόδιο και εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια, ενώ έρευνες διεξάγει και το Τμήμα Αθλητικής Βίας.

Διαβάστε επίσης:

Μαχαίρωμα στην Ακρόπολη: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον έναν 17χρονο

«Travel and Leisure»: Αυτά είναι τα 15 πιο όμορφα μέρη στην Ελλάδα (Photos)

Ο Καμπούρης μήνυσε ξανά τον Πέτρο Τατσόπουλο – «Μέγας υβριστής της Ορθοδοξίας, να διωχθεί με τον αντιρατσιστικό» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20