search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:30
MENU CLOSE

Μυτιλήνη: Περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό τον άντρα της και του έβαλε φωτιά

20.04.2023 18:53
ekav

Σύζυγος επιχειρηματία από το χώρο της εστίασης, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάρος της δράστιδας που συνελήφθη αμέσως σχηματίζεται δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη προκειμένου να προσαχθεί στην Εισαγγελία.

Το θύμα διασωληνώθηκε, επειδή λόγω του εύρους των εγκαυμάτων του δυσκολεύεται να αναπνεύσει και εισήχθη αρχικά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Τελικά, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στην Αθήνα, καθώς τα εγκαύματα του καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματος του.

Σύμφωνα με το lesvosnews.net, η γυναίκα φέρεται να του έριξε βενζίνη στο πρόσωπο βάζοντας φωτιά και του προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα.

Όσοι γνωρίζουν την οικογένεια έκαναν λόγο για καβγάδες που είχε το τελευταίο διάστημα εντονότερα το ζευγάρι κανείς όμως δεν περίμενε αυτήν την κατάληξη.

Ο άτυχος άνδρας που είναι ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών στα Νέα της Λέσβου, η σύζυγος είχε παθολογική ζήλια και μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Γεωργούλης: Δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι, δήλωσε φίλος του

Ηράκλειο: Ασυνείδητοι έριξαν φόλες σε τέσσερα σκυλιά και μια γάτα

Τι ισχύει για την ειδική άδεια για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:29