ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 21:21
MENU CLOSE

Σουμάχερ: Η οργή της οικογένειάς του για την εικονική συνέντευξη

20.04.2023 13:38

Την οργή της οικογένειας Σουμάχερ προκάλεσε το εξώφυλλο της γερμανικής εφημερίδας Die Aktuelle, η οποία ισχυριζόταν πως έχει σε αποκλειστικότητα την πρώτη συνέντευξη του θρύλου της Formula 1.

Μετά το σοβαρό ατύχημα πριν 10 χρόνια στην Ελβετία, ο Γερμανός δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Η εφημερίδα  μάλιστα υποσχέθηκε πως η συνέντευξη κατευθείαν από το στόμα του 7 φορές πρωταθλητή της Formula 1: «Όχι πενιχρές, νεφελώδεις μισές προτάσεις από φίλους. Αλλά απαντήσεις από αυτόν! Από τον Μικαέλ Σουμάχερ, 54!». Φυσικά, με αστερίσκο και στα «μικρά» γράμματα αναφερόταν πως η συνέντευξη είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης και όχι του ίδιου του Σουμάχερ.

Στο δισέλιδο αφιέρωμα της Die Aktuelle, ο Σουμάχερ φέρεται να δηλώνει πως η ζωή του άλλαξε ολοκληρωτικά μετά το ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας και τον σοβαρό τραυματισμό του στον κεφάλι.

Κύριο μέλημα της οικογένειας του Γερμανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή είναι η προστασία της ιδιωτικότητάς του και οι όποιες προσπάθειες παραβίασης αυτής, όπως έχει αποδείξει το παρελθόν, αντιμετωπίζονται με σκληρό τρόπο από τον στενό κύκλο του.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Υόρκη: Κινέζοι λειτουργούσαν «μυστικό αστυνομικό τμήμα» (Video)

Ρίτα Κάρπεντερ: Από τα εξώφυλλα του Playboy έγινε πριγκίπισσα και τώρα κινδυνεύει με έξωση από τη βίλα της (video)

Ουκρανία: Θρίλερ με ισχυρή λάμψη πάνω από τον ουρανό του Κιέβου – Προκάλεσε αντιαεροπορικό συναγερμό (Video)

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 21:19
Exit mobile version