search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:45
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Η πρεμιέρα της Formula 1 θα μεταδοθεί απευθείας και από το ελεύθερης λήψης κανάλι (Photos/Video)

01.03.2024 11:08
formula new

Η πρεμιέρα της σημαντικότερης γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού πραγματοποιείται αύριο, Σάββατο, στην έρημο Σακχίρ, στο Μπαχρέιν και το 1ο Grand Prix, από τα 24 του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, της Formula 1 θα μεταδοθεί ζωντανά (17.00) και από τον «ελεύθερο» ΑΝΤ1 εκτός από το ΑΝΤ1+.

Στην εκπομπή «Formula 1 Show» ( ΑΝΤ1, ΑΝΤ1+, 16.00) ο απεσταλμένος του ΑΝΤ1 στο Σακχίρ, Πάνος Σεϊτανίδης, θα μας μεταφέρει τον παλμό της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, με αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις από την καρδιά της δράσης, πριν και μετά τον αγώνα.

Στην παρουσίαση της εκπομπής θα πλαισιώσουν τον Τάκη Πουρναράκη, οι Κώστας Λεώνης και Τζώρτζης Μαρκογιάννης, ενημερώνει ο σταθμός.

Το σιρκουί στην έρημο του «βασιλείου των δύο θαλασσών» θα μεταδοθεί «ζωντανά» και σε αίθουσα των Village Cnemas από όπου το κλίμα θα μεταφέρει η Μαρία Θωμά.

Οι σημερινές ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές (14.30 & 18.00) θα μεταδοθούν από το ΑΝΤ1+, όπως και οι χθεσινές («ελεύθερες).

Διαβάστε επίσης

Νάντια Μουρούζη για Παπαμιχαήλ: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Δημήτρη βίαιο, ούτε για αστείο» (video)

Λιάγκας: Αντιμετώπισα πάρα πολύ δύσκολα το διαζύγιο με τη Φαίη, πήγα σε γιατρό – Δεν έχω σχέσεις με τη μητέρα μου (video)

Άντζελα Δημητρίου: Μαλλιά κουβάρια με την κόρη της στο μνημόσυνο της μητέρας της – Έφυγαν χωριστά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:44