search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:13
MENU CLOSE

Ηλίας Κασιδιάρης: Υπόμνημα καταθέτουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το «μπλόκο»

26.04.2023 23:48
KASIARHS2
Eurokinissi

Με γραπτά υπομνήματα στον Άρειο Πάγο επιχειρούν να απαντήσουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ στον ενδεχόμενο ελιγμό του Ηλία Κασιδιάρη.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα “ΕΑΝ” του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου έχει ήδη καταθέσει το σχετικό φάκελο υποψηφιότητας, ενώ υποβλήθηκε και από το κόμμα “Έλληνες” του Ηλία Κασιδιάρη, στο οποίο φέρεται να έχει την ηγεσία ο απόστρατος ταξίαρχος και πρώην καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Δημήτρης Χατζηλιάδης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν επιβεβαιώσει την πρόθεσή τους να καταθέσουν γραπτά υπομνήματα – δια χειρός Γιώργου Γεραπετρίτη και Νίκου Αλιβιζάτου – κατά της συμμετοχής του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές.

Στα υπομνήματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να υποστηριχθεί η τροπολογία που ψηφίστηκε πρόσφατα στην Βουλή. Ουσιαστικά θα περιλαμβάνουν μια ανάλυση που θα αναφέρει γιατί η διάταξη πρέπει να είναι συνταγματική και αναγκαία.

Επίσης, θα προσπαθήσουν να καταδείξουν πως ο πραγματικός αρχηγός του κόμματος είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος είναι καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση, και αναμένεται να παρουσιάσουν ντοκουμέντα, όπως διαγγέλματα, που αποκαλύπτουν τις ναζιστικές θέσεις του και τις σχέσεις του με φασιστικές οργανώσεις.

Σημειώνεται πως μέχρι την Τρίτη, 2 Μαΐου, ο Άρειος Πάγος θα έχει πάρει την τελική του απόφαση και θα γίνει η ανακήρυξη των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση Πολάκη σε Κουτσούμπα: «Λίγη ντροπή, αλλά αυτοί είστε»

Τσίπρας από Ιτέα: Το δικό μας σχέδιο δεν λέγεται Δήμητρα, λέγεται Κυριάκος

Ευάγγελος Βενιζέλος: Αποδόμηση της κινδυνολογίας για έξοδο από ευρώ και τράπεζες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50