search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:44
MENU CLOSE

Μπακοδήμου κατά Λιάγκα: Άσε μας ρε φίλε τώρα – Μην κοροϊδευόμαστε

29.04.2023 14:50
bakodimou_liagkas

Έξαλλη με τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα για τους ρεπόρτερ, που πίεσαν τη Μαρίλια Μητρούση να μιλήσει για την υπόθεση Γεωργούλη, έγινε η Μαρία Μπακοδήμου.

Ο δημοσιογράφος είχε κάνει λόγο στην εκπομπή του για διαπόμπευση της ηθοποιού, ενώ παραδέχτηκε πως ανάμεσα στους ρεπόρτερ ήταν και άνθρωπος της εκπομπής του.

Παρακολουθώντας το σχετικό απόσπασμα από το «Πρωινό», η Μαρία Μπακοδήμου επισήμανε πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα έπρεπε να παίξει το βίντεο, ούτε και να στέιλει κάμερα, αν ήθελε να κάνει κριτική.

«Ο Λιάγκας, βγήκε και είπε: “είναι δυνατόν να κάνουν αυτή την επίθεση στο κορίτσι και τη διαπόμπευση σε έναν άνθρωπο που απλά γνώριζε έναν άλλο και να τον στριμώξουν στον τοίχο για να μιλήσει, και ναι ήταν και δικιά μας κάμερα”. Ε μη το παίζεις ρε φίλε άμα δε σ’ αρέσει. Κι αν δε σου αρέσει σαν τακτική, μη στέλνεις την κάμερα.

Κι αν δε σου αρέσει ο τρόπος προσέγγισης των ρεπόρτερ, πες τους να ρωτάνε πιο ευγενικά. Τα παιδιά κάνουν ό,τι τους ζητάτε. Είναι σαφές αυτό, ότι αν δε πάνε το υλικό που θέλετε τα παιδιά μπαίνουν black list. Μη τρελαθούμε τώρα. Και βγαίνεις μετά και καταδικάζεις αυτό που έχεις κάνει εσύ. Τι τρέλα.

Εγώ τους ρεπόρτερ τους αγαπώ. Και έχουν δει τα γυαλιά μου και το αυτοκίνητό μου πολλές φορές γιατί δε μπορώ να τους μιλήσω πάντα, αλλά περιμένουν απ΄ έξω. Αυτός που δίνει τη νότα κάθε εκπομπής είναι ο παρουσιαστής. Ο παρουσιαστής είναι αυτός που θα βγει και θα πει, “δε θέλω να βγαίνεις και να ρωτάς έτσι” ή “θέλω να βγαίνεις και να είσαι πιο μαχητικός από όλους”. Όταν εσύ είσαι αυτός που δίνει τη νότα, μετά την παίρνεις, τη δείχνεις και μας λες ότι δε θα έπρεπε να είναι έτσι.

Άσε μας ρε φίλε τώρα. Μη κοροϊδευόμαστε. Ο Γιώργος ξέρει τον ρόλο. Είναι επαγγελματίας», ανέφερε χαρακτήριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε επίσης:

Μπιμπίλας κατά Κιμούλη: «Ο Γιώργος έχει κάνει ένα μεγάλο λάθος»

Ελεονώρα Μελέτη: «Καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου» (Photo)

Κέιτ Μίντλετον: Aφήνει μωρό να παίξει με επώνυμη τσάντα 845 δολαρίων – «Θα επιστρέψω να την πάρω» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:39