search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.09.2025 21:59
MENU CLOSE

Χαλκίδα: Βάναυση κακοποίηση 90χρονου για 80 ευρώ (Video)

29.04.2023 20:34
ilikiomenos_xeria
Photo @Pixabay

Θύμα απίστευτης αγριότητας έπεσε ένας 90χρονος άντρας μέσα στο σπίτι του στην Χαλκίδα από αδίστακτους ληστές.

Οι δράστες, δύο γυναίκες και ένας άντρας, εμφανίστηκαν στην αυλή του και του ζήτησαν ένα ποτήρι νερό. Όταν εκείνος προσφέρθηκε να τους βοηθήσει, εκείνοι του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν βάναυσα ζητώντας χρήματα.

«Μου δίνει μια σπρωξιά και με πλάκωσε στις μπουνιές. Από το λαιμό με έπιασε να με πνίξει. Λέω ό,τι λεφτά έχω θα στα δώσω. Μου έβγαλαν τα δόντια», περιέγραψε ο 90χρονος άνδρας μιλώντας στο Star.

Οι δράστες του πήραν 80 ευρώ που βρήκαν και εξαφανίστηκαν. Ευτυχώς ο ηλικιωμένος άντρας είναι πλέον καλά στην υγεία του.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Χειροπέδες σε 30χρονο που «έσπασε» αυτοκίνητα της Uber

Ηλεία: Συνελήφθη 57χρονος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε μητέρα

Κακόγουστη φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε αμαξοστοιχία intercity

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.09.2025 21:59