search
ΠΕΜΠΤΗ 17.07.2025 20:12
MENU CLOSE

Eurovision 2023: Στο Λίβερπουλ σήμερα ο Βίκτωρας Βερνίκος (Video)

30.04.2023 13:31
eurovision-vernikos-new

Στο Λίβερπουλ φθάνει σήμερα η ελληνική αποστολή της Eurovision, η οποία ξεκίνησε το ταξίδι, μέσω Άμστερνταμ, νωρίς το πρωί.

Ο Βίκτωρας Βερνίκος, απόλυτα ήρεμο και χωρίς καθόλου άγχος, μίλησε στην ΕΡΤ για τον 67ο διαγωνισμό της Eurovision, δήλωσε έτοιμος και εξέφρασε την ελπίδα του να εκπλήξει τον κόσμο.

Απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για την εμφάνισή του, τονίζοντας ότι του αρέσουν οι εκπλήξεις, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν στο αεροδρόμιο με σαμπάνιες, ευχητήριες κάρτες και δωράκια.

Ο τελικός της Eurovision θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Μαΐου και οι ημιτελικοί στις 9 και 11 Μαΐου. Η Ελλάδα εμφανίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, στις 11 Μαΐου, στην 8η θέση, όπως και η Κύπρος στον δεύτερο ημιτελικό.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Συρίγος: Έξαλλος με τη δήλωση Κούγια – «Είναι ντροπή»

Εύη Βατίδου: «Με έχουν πει φιλτραρισμένο τούβλο»

Λουίζα Μπατίστα: Η Ρένα Βλαχοπούλου μου το κρατούσε μέχρι που πέθανε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 17.07.2025 20:11