search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 00:40
MENU CLOSE

Θοδωρής Φέρρης: Στο χειρουργείο ο τραγουδιστής – Αναβάλλεται η πρεμιέρα του

10.05.2023 10:46
thodoris-ferris-new

Στο χειρουργείο πρόκειται να μπει ο Θοδωρής Φέρρης προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που προέκυψε με την υγεία του.

Για τον λόγο αυτόν, αναβάλλεται η πρεμιέρα του στο καλοκαιρινό μαγαζί όπου θα εμφανίζεται αυτή τη σεζόνη οποία ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 12 Μαΐου.

Το νυχτερινό μαγαζί προχώρησε, μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση μέσα από μια ανάρτηση στα social media την οποία αναδημοσίευσε μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο Instagram και ο τραγουδιστής.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη πρεμιέρα για την Παρασκευή 12/5 αναβάλλεται λόγω μίας επέμβασης και αποκατάστασης του καλλιτέχνη μας Θοδωρή Φέρρη. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, πάνω από όλα προέχει η υγεία! Πολύ σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τη νέα ημερομηνία της πρεμιέρας μας!» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα δεν είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωή μου» (video)

Τραϊάνα Ανανία: Το τσιφτετέλι που προκάλεσε σχόλια και η απάντηση της ηθοποιού (Video)

Jay-Z: Άνδρας επιμένει πως είναι γιος του – ζητά να τον αναγνωρίσει (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 00:40