search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:42
MENU CLOSE

Τσαπανίδου: Ψέματα Μητσοτάκη για το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ – Καμία ασφαλιστική ή φορολογική επιβάρυνση δεν προβλέπει

18.05.2023 15:23
tsapanidou_0903_1200-700_new

Για ψέματα Μητσοτάκη σχετικά με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό η Πόπη Τσαπανίδου σε on camera δήλωσή της, μετά την απάντηση που έδωσε νωρίτερα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο, ο οποίος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «κρυφή πτυχή» στο πρόγραμμά του με αφορμή τις προσωπικές δηλώσεις Κατρούγκαλου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως «καμία επιβάρυνση φορολογική ή ασφαλιστική στη μεσαία τάξη, τους ελεύθερους επαγγελματίες ή τους αυτοαπασχολούμενους δεν προβλέπει το πρόγραμμά μας». Αντιθέτως, τονίζει ότι το πρόγραμμα προβλέπει «ελαφρύνσεις και προστασία των εισοδημάτων».

Αναλυτικά η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου:

«Αφού ο κ. Μητσοτάκης κατάντησε τη μεσαία τάξη να ζει με κουπόνια, προσπαθεί να διασωθεί την τελευταία στιγμή λέγοντας ψέματα για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Καμία επιβάρυνση φορολογική ή ασφαλιστική στη μεσαία τάξη, τους ελεύθερους επαγγελματίες ή τους αυτοαπασχολούμενους δεν προβλέπει το πρόγραμμά μας.

Αντιθέτως, ελαφρύνσεις προβλέπει και προστασία των εισοδημάτων και της περιουσίας τους, σε ένα συμβόλαιο με τους πολίτες που αποτελεί δέσμευση. Η μεσαία τάξη ξέρει κ. Μητσοτάκη.

Άλλα τέσσερα χρόνια ΝΔ, σημαίνουν άλλα τέσσερα χρόνια φορολεηλασία, κουπόνια και πλειστηριασμοί.

Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή, ανάσα στη μεσαία τάξη».

Διαβάστε επίσης:

Πυροσβεστική παρέμβαση Τσίπρα για τις δηλώσεις Κατρούγκαλου

Μετρό Θεσσαλονίκης: Επιβάτης στο δοκιμαστικό δρομολόγιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – (Video/Photos)

Εκλογές 2023 – Το σποτ ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα – «Έχουμε τη δύναμη να βάλουμε τέλος σ’ αυτόν τον εφιάλτη» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50