search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 11:16
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: Ώρες χαλάρωσης για τους πολιτικούς αρχηγούς

20.05.2023 13:43
tsipras_mitsotakis

Η προεκλογική περίοδος έφτασε στο τέλος της. Κι ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το άνοιγμα της κάλπης, τα κομματικά επιτελεία κάνουν τον απολογισμό τους με τους πολιτικούς αρχηγούς να χαλαρώνουν και να βρίσκονται, ως είθισται, με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

Για ποδόσφαιρο μετά την Ερμού ο Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους στο κέντρο της Αθήνας.

Ιδιαίτερα ευδιάθετος, συνομίλησε με κόσμο και φωτογραφήθηκε με τουρίστες στην οδό Ερμού.

«Ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος. Εμείς επιλέξαμε να μιλάμε για το μέλλον. Ο κόσμος ήταν πιο “ζεστός” απέναντί μου συγκριτικά με το 2019, με ξέρει καλύτερα», ανέφερε ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα παρακολουθήσει τα exit polls από την Πειραιώς.

Μετά τη συνάντηση με τους δημοσιογράφους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πήγαινε να παίξει ποδόσφαιρο με φίλους και παλιούς του συμμαθητές. Το βράδυ, όπως είπε, θα δειπνήσει με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους Δάφνη, Κωνσταντίνο και Σοφία.

Στο Μικρολίμανο για ούζα ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε τους διαπιστευμένους συντάκτες σε μεζεδοπωλείο στο Μικρολίμανο του Πειραιά.

Η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με τους δημοσιογράφους έγινε σε χαλαρό κλίμα με τον Αλέξη Τσίπρα να τους ευχαριστεί που κάλυψαν την προεκλογική περίοδο.

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που τελείωσε και ο τελικός του μπάσκετ το απόγευμα της Κυριακής μονοπώλησε τη συζήτηση.

Ο κ. Τσίπρας σχολίασε μάλιστα ότι βρίσκεται στην έδρα του Ολυμπιακού που αγωνίζεται αύριο στο final four και πρόσθεσε με νόημα ότι θα πρέπει να αναμένουμε δηλώσεις μετά τις 11 μμ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών και έκανε λόγο για «πυκνή» προεκλογική περίοδο με πολλές συγκεντρώσεις και συνεντεύξεις.

Για αντικριστό και ρακές ο Ανδρουλάκης

Ρακές και αντικριστό για 55 άτομα παρήγγειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τους εκπροσώπους του Τύπου και όχι μόνο στην Κρήτη.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης επέλεξε να βρεθεί σε ταβέρνα της περιοχής Ρογδιά, όπου γευμάτισε με δημοσιογράφους, υποψηφίους και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Ανδρουλάκης είχε τη δυνατότητα να συζητήσει χαλαρά με τους παρευρισκόμενους, να γευτεί κρητικούς μεζέδες και τσικουδιά.

Τη συνάντηση συνόδευσαν οι ήχοι από κρητική λύρα, ενώ δεν έλειψαν και οι παραδοσιακές μαντινάδες.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο αυριανός τελικός της Ευρωλίγκα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που όπως είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παρακολουθήσει.

Στην Καλογρέζα (και) με τη Στικούδη ο Κουτσούμπας

Στην Καλογρέζα, περιοχή του Βόρειου Τομέα Αθηνών όπου είναι και υποψήφιος, υποδέχτηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας τους εκπροσώπους του Τύπου.

Παρών ήταν και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Θανάσης Παφίλης.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμβολή τους στην εκλογική μάχη, εξέφρασε την ελπίδα του για καλά αποτελέσματα, για ένα δυνατό ΚΚΕ παρακαταθήκη για τους αγώνες, που όπως τόνισε, συνεχίζονται έτσι κι αλλιώς από Δευτέρα.

Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Αύριο οι επικεφαλής θα δώσουν το παράδειγμα στους ψηφοφόρους τους πηγαίνοντας από νωρίς στις κάλπες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψηφίσει στις 10.30 π.μ. στην Κηφισιά, ο Αλέξης Τσίπρας στις 9.30 π.μ. στην Κυψέλη, ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Κρήτη, ο Δημήτρης Κουτσούμπας στις 10.00 π.μ. στη Λαμία, ο Κυριάκος Βελόπουλος στις 11.30 π.μ. στη Θεσσαλονίκη και ο Γιάνης Βαρουφάκης στις 9.00 π.μ στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ανδρουλάκης: Το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν θα μείνει χωρίς τιμωρία

Τσίπρας: «Προϋπόθεση να είναι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει κυβέρνηση»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σας ζητώ να ανανεώσουμε τη συμφωνία αλήθειας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 11:14