search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 15:14
MENU CLOSE

Μητσοτάκης για Final Four: Αισιοδοξία για τον Ολυμπιακό

20.05.2023 14:21
mitsotakis-naousa-12-new

Αισιόδοξος για τον τελικό του Final Four της Euroleague μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ στη χαλαρή συνάντηση που είχε με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους του κυβερνητικού ρεπορτάζ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι ο ημιτελικός ήταν το δύσκολο βήμα για την ελληνική ομάδα και ότι πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός για την κατάκτηση της τεταρτης Ευρωλιγκας. Μάλιστα επισήμανε ότι σχεδόν ενάμιση μήνα πριν υπήρξαν φίλαθλοι που μεριμνήσαν να ξεκινήσουν τη διαδικασία για να ψηφίσουν στο Κάουνας και είπε ότι θα παρακολουθήσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα του εκλογικού τμήματος Κάουνας. 

Όσον αφορά στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας, ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι θα παίξει το απόγευμα ποδόσφαιρο με παλιούς συμμαθητές και αποκάλυψε ότι θα παίξει ως δεξί χαφ, θέση που σχολιάστηκε ως πολιτικό μήνυμα αφού καλύπτει τη δεξιά και το κέντρο. 

Δεν θέλησε πάντως να κάνει πολιτική συζήτηση ή εκτιμήσεις, καθως άλλωστε δεν επιτρέπεται σήμερα προεκλογική δραστηριότητα. Ενώ όταν οι δημοσιογράφοι ανέφεραν προβλέψεις στοιχηματικων για τη σειρά εκλογής βουλευτών στην Α Αθήνας ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ακούσει τη σχετική συζήτηση.  

Διαβάστε επίσης:

Η ατυχής δήλωση Μητσοτάκη για τα Τέμπη και η… ατυχέστερη κάλυψη Σκέρτσου

Μητσοτάκης στο TikTok: Ώρα να τα κλείσουμε όλα – Ψηφίστε όποιον θέλετε

Ανισοτιμία στην προεκλογική προβολή των κομμάτων καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 15:13