search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:41
MENU CLOSE

Δημοσιογράφος επέπληξε on air τον Τσελίκα: «Μπορείτε να κάνετε πιο σιγά; Δουλεύουμε»

21.05.2023 12:39
Tselikas-skai

Παρατήρηση σε live μετάδοση δέχτηκε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Γιώργος Τσελίκας από συνάδαλεφό του καθώς έκανε πολλή φασαρία. Πιο συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ όταν ο Γιώργος Αυτιάς συνδέθηκε με τον Γιώργο Τσελίκα που βρισκόταν για το ρεπορτάζ έξω από εκλογικό κέντρο.

Δεν πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα κι ο δυναμικός ρεπόρτερ δέχτηκε επίπληξη από συνάδελφό του ότι κάνει πολλή φασαρία και δεν αφήνει τους υπόλοιπους να δουλέψουν.

«Είστε εξαιρετικός, αλλά μήπως θα μπορούσατε να μιλάτε λίγο πιο σιγά γιατί δουλεύουμε κι εμείς», του είπε με τον Γιώργο Τσελίκα να λέει: «Έχω ηχηρή φωνή ρε χαρά μου».

Τότε η δημοσιογράφος συνέχισε: «Έχετε ηχηρή φωνή αλλά ξέρετε, προσπαθούμε να κάνουμε μερικά πλάνα…», με τον Τσελίκα να λέει με χιούμορ: «Με μαλώνει η συνάδελφος».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Πότε ένα ψηφοδέλτιο βγαίνει άκυρο – Ποια λάθη να αποφύγετε

Καρδίτσα: Τους έπιασαν με «σταυρωμένα» ψηφοδέλτια, χρήματα και ταυτότητες

Εκλογές 2023: Ποιες οι συνέπειες για όποιον δεν εμφανιστεί στην εφορευτική επιτροπή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:41