search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:11
MENU CLOSE

Η μάχη της έδρας: «Έφαγε» Δρίτσα ο Τσίπρας, Καστανίδη ο Ανδρουλάκης – Τι επιλέγουν οι άλλοι αρχηγοί

26.05.2023 20:03
paravan_ekloges

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κρατάει την μια έδρα που κέρδισε το κόμμα στην Α’ Περιφέρεια του Πειραιά μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Αυτό σημαίνει πως μετά την απόφαση που πήρε ο Αλέξης Τσίπρας εκτός Βουλής μένει ο μέχρι πρότινος βουλευτής Πειραιά Θεόδωρος Δρίτσας που είχε βγει πρώτος σε ψήφους καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει μόλις ένα βουλευτή στο μεγάλο λιμάνι.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κρατά την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα κρατήσει την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης προκειμένου να ενισχύσει με την παρουσία του την εκλογική μάχη του Κινήματος στη Μακεδονία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, αφήνοντας έξω από τη Βουλή τον Χάρη Καστανίδη.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ακόμη, θα προτείνει για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και για τη θέση του Γραμματέα Προεδρείου της Βουλής τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος είναι ο νεότερος σε ηλικία βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κρατά την έδρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Φθιώτιδα, αφήνοντας εκτός τον Κωνσταντίνο Μπασδέκη.

Διαβάστε επίσης:

Βόλτα στο Μοσχάτο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη (Photos)

Υπηρεσιακή κυβέρνηση: Οι προτεραιότητες έως τις εκλογές – Νέο υπουργικό συμβούλιο το Σάββατο (Video)

Γεροβασίλη: Η πρότασή μας είναι κυβερνητική – Κόμμα εξουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ (Ηχητικό)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:11