search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:30
MENU CLOSE

Γεροβασίλη: Η πρότασή μας είναι κυβερνητική – Κόμμα εξουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ (Ηχητικό)

26.05.2023 17:07
gerovasili987- new

Στις εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο Κόκκινο η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

 «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη δύναμη που ξέρει και μπορεί να ανακόψει την πορεία προς την παντοκρατορία Μητσοτάκη» τόνισε η κ. Γεροβασίλη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και παραμένει κόμμα εξουσίας. Η πρόταση που καταθέτουμε στην κοινωνία είναι μια κυβερνητική πρόταση. Πήραμε το μήνυμα από την κοινωνία που μας ζητά να διορθώσουμε, να αλλάξουμε, να προχωρήσουμε για να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς. Και αυτό θα κάνουμε» είπε στο Κόκκινο η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η συζήτηση περί σταθερότητας που ήταν το βασικό αφήγημα της Ν.Δ., ανοίγει ξανά στην σύντομη προεκλογική περίοδο και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη δύναμη που ξέρει και μπορεί να ανακόψει την πορεία προς την παντοκρατορία Μητσοτάκη. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ηγέτης, κεφάλαιο για την αριστερά και την χώρα. Δεν θα ξεμπερδέψει μαζί του ένα σύστημα που επεξεργάζεται σχέδια απομάκρυνσης του» ξεκαθάρισε.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα

Μάντζος: Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ (Video)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον Κωνσταντίνο Τασούλα προτείνει εκ νέου για Πρόεδρο της Βουλής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:30