search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:31
MENU CLOSE

Μπίλι Άιλις: Η αποστομωτική απάντηση στα τρολ επειδή ντύθηκε πιο θηλυκά

29.05.2023 19:48
billie eilish

Η Μπίλι Άιλις δέχτηκε σφοδρή κριτική στα social media από τους χρήστες καθώς επέλεξε να αλλάξει το στιλ της και να εμφανιστεί με πιο θηλυκά ρούχα σε σχέση με αυτά που φορά συνήθως.

Η 21χρονη νικήτρια του βραβείου Grammy δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram το Σαββατοκύριακο και έγραψε: «Πέρασα τα πρώτα 5 χρόνια της καριέρας μου να δέχομαι κριτική και ισοπεδωτικά σχόλια από εσάς τους ανόητους επειδή ντυνόμουν σαν αγόρι. Και συνεχώς όλοι μου έλεγαν ότι θα ήμουν πιο ελκυστική αν ντυνόμουν και συμπεριφερόμουν σαν γυναίκα».

«Τώρα, που νιώθω αρκετά άνετα για να φορέσω οτιδήποτε θηλυκό ή κάτι που μου πηγαίνει, ΑΛΛΑΞΑ και είμαι ξεπουλημένη», έγραφε η λεζάντα πάνω από μια φωτογραφία της. «Και “τι της συνέβη” “OMG, δεν είναι η ίδια Μπίλι, είναι όπως οι υπόλοιποι”και “μπλα μπλα μπλα”».

Η Άιλις συνέχισε απευθυνόμενη σε «πραγματικά ηλίθιους» και στους «παλιάτσους».

«Αφήστε τις γυναίκες να υπάρχουν!» πρόσθεσε.

Η Άιλις στη συνέχεια προχώρησε σε περισσότερες αναρτήσεις.

«ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! το ξερατε οτι μια γυναικα ειναι πολυπλευρη!!!!!??? συγκλονιστικό σωστά?? είτε το πιστεύετε είτε όχι οι γυναίκες θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται για πολλά πράγματα», έγραψε.

«Επίσης ότι η θηλυκότητα δεν ισοδυναμεί με αδυναμία;;;!!!! Ω Θεέ μου?! τρελό σωστά; ποιος να το ήξερε», πρόσθεσε. «Και επίσης εντελώς ανήκουστο και τρελό να θέλεις να εκφραστείς διαφορετικά σε διαφορετικές στιγμές».

Η Άιλις είπε στο περιοδικό Elle το 2021 ότι έχασε 100.000 ακόλουθους στα social media αφού μοιράστηκε μια φωτογραφία με διαφορετική εμφάνιση.

«Οι άνθρωποι κρατούν αυτές τις αναμνήσεις και έχουν μια προσκόλληση», είπε στο περιοδικό. «Αλλά είναι πολύ απάνθρωπο».

Διαβάστε επίσης:

Τζέιν Φόντα: Πέταξε τον πάπυρο στο κεφάλι της νικήτριας του Χρυσού Φοίνικα (Video)

Σβαρτσενέγκερ: Αποθεώνει τον Μπρους Γουίλις – «Είναι φανταστικός – Οι σταρ της δράσης δεν αποσύρονται ποτέ»

Σοφία Καρβέλα: Η φωτογραφία με τον πατέρα της που «τρέλανε» τους followers (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:30