search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:31
MENU CLOSE

Ρόδος: Υπάλληλος έπαιξε ξύλο με πολίτη και του πέρασε ένα κάδρο…«καπέλο»

02.06.2023 19:13
Ροδιακή

Ένας υπάλληλος και ένας πολίτης λογομάχησαν στο Κτηματολόγιο Ρόδου και μετά ήρθαν στα χέρια. Λίγο αργότερα ένας ακόμα άνδρας που προσπάθησε να τους συνετίσει μπλέχτηκε και αυτός στον καβγά.

Σύμφωνα με τη ΡΟΔΙΑΚΗ, στην υπηρεσία του Κτηματολογίου της Ρόδου, πολίτης μπήκε για να εξυπηρετηθεί, αλλά πολύ γρήγορα άρχισε να καβγαδίζει με μία υπάλληλο στην οποία είχε απευθυνθεί.

Στο σημείο έσπευσε, όμως, ένας άλλος υπάλληλος, για να ηρεμήσει την κατάσταση, αλλά έγινε το αντίθετο. Σε δευτερόλεπτα τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Οι δύο άνδρες πέρασαν από τις βρισιές σε γροθιές και κλωτσιές.

Υπάλληλος τραυμάτισε τον πολίτη στο κεφάλι με κάδρο

Ο υπάλληλος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, άρπαξε ένα κάδρο και χτύπησε με αυτό τον πολίτη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι και να γεμίσει με αίματα το πάτωμα. Κάποιοι από τους παριστάμενους τράβηξαν τους δύο άντρες, χωρίζοντάς τους.

Ο πολίτης έφυγε από το σημείο, ωστόσο, συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα και από κοινού μαζί με τον υπάλληλο του Κτηματολογίου βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Σε τροχιά εξόδου οι εκδρομείς – Αυξημένη κίνηση σε εθνικές οδούς και λιμάνια

Τήνος: Συγκρούστηκαν πλοία στο λιμάνι – Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο από παράσυρση ηλικιωμένης – Σκληρές εικόνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:28