search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:35
MENU CLOSE

Πλακιωτάκης: Δεν θα δεχθούμε αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων

04.06.2023 10:24
Giannis Plakiotakis_new

«Το ξεκάθαρο μήνυμα που έχουμε στείλει προς όλες τις κατευθύνσεις είναι ότι δεν θα δεχθούμε σε καμία περίπτωση αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», επισήμανε ο Γιάννης Πλακιωτάκης, με αφορμή τη σύγκρουση των φορτηγών πλοίων στα ανοικτά της Χίου.

«Από την πρώτη στιγμή και ως Λιμενικό Σώμα και ως Ένοπλες Δυνάμεις, εμφανίσαμε μία μέγιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα και αποφασιστικότητα και στείλαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα έχει θαλάσσια σύνορα και τα προστατεύει με αποτελεσματικότητα. Το ξεκάθαρο μήνυμα που έχουμε στείλει προς όλες τις κατευθύνσεις είναι ότι δεν θα δεχθούμε σε καμία περίπτωση αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ και πρώην υπουργός Ναυτιλίας στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ.

«Γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια έχουμε προχωρήσει, ειδικά στο Λ.Σ., στο μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα, με προϋπολογισμό πάνω από 600 εκατ. ευρώ», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Σκέρτσος για Ροδόπη: «Ο Τσίπρας τώρα γνωρίζει για το τουρκικό προξενείο»

Τσίπρας: «Να ανατραπούν οι συσχετισμοί της 21ης Μαΐου»

Εκλογές 2023: Επτακομματική Βουλή βγάζει δημοσκόπηση της Marc

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:31