search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 12:48
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη – Συμπλοκή ανηλίκων: Ελεύθεροι οι εμπλεκόμενοι

04.06.2023 15:25
Τρόμος στη Νέα Μανωλάδα: Έδεσε τη μάνα, βίασε και λήστεψε την κόρη - Media

Ελεύθεροι, με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν οι συλληφθέντες για την συμπλοκή ανηλίκων που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται πως το επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου, κοντά στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις ανήλικοι (15 και 14 ετών) επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά.

Στη συνέχεια συνελήφθησαν οι τρεις ανήλικοι, όπως και πέντε γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Τα ακριβή αίτια της συμπλοκής δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν οπαδικά κίνητρα. Προανάκριση για το επεισόδιο διεξάγει το αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Συναγερμός στον ΗΣΑΠ μετά από απειλή για βόμβα

Έβρος: Εγκλωβισμένοι πρόσφυγες σε νησίδα – Ανάμεσά τους παιδιά (Video)

Σοβαρό τροχαίο στην Κερατέα – I.X. παρέσυρε και χτύπησε διανομέα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 12:43