search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:59
MENU CLOSE

Αντιγόνη Ψυχράμη: «Και τα επτά αδέλφια έχουμε σπουδάσει μουσική» (Video)

07.06.2023 20:52
psuxrame
NDP

H Αντιγόνη Ψυχράμη είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός με καταγωγή από τις Σέρρες. Εκείνη μαζί με τα αδέλφια της μίλησαν στην τηλεόραση για τις καλλιτεχνικές ανησυχίες που είχαν από νεαρή ηλικία. Όλα τα αδέλφια – 7 στο σύνολο – έχουν σπουδάσει μουσική.

H Αντιγόνη Ψυχράμη ήταν ήδη γνωστή σε πολύ μικρή ηλικία καθώς είχε τραγουδήσει μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα το τραγούδι «Με λένε Πόπη». Το τραγούδι παραμένει διαχρονική επιτυχία μέχρι και σήμερα.

Ήταν 2010 όταν η Αντιγόνη Ψυχράμη αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο Greek Idol, κάτι που όπως αποδείχτηκε ήταν πολύ σωστή απόφαση καθώς την έκανε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό. Κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ άλλων για τις φωνητικές της ικανότητες και την ιδιαίτερη χροιά της και κέρδισε την αγάπη του κόσμου. Έπειτα, υπέγραψε συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία και έκτοτε κυκλοφόρησε μερικά τραγούδια κυρίως σε ποπ ρυθμό.

Μια πολύτεκνη μουσική οικογένεια

Η Αντιγόνη Ψυχράμη προέρχεται από μία πολύτεκνη οικογένεια που συνολικά είναι 7 αδέλφια. Επιπλέον η αδελφή της Ειρήνη καθώς επίσης και ο Απόστολος Ψυχράμης ασχολούνται επίσης με την μουσική ενώ η Ειρήνη έγινε ευρέως γνωστή καθώς ήταν μέλος του συγκροτήματος Hi-5. Όλα τα αδέλφια μεταξύ τους είναι πολύ αγαπημένα και πάντα στηρίζει το ένα το άλλο σε κάθε επαγγελματικό και προσωπικό βήμα τους.

Ο Αποστόλης, η Αντιγόνη και η Ειρήνη Ψυχράμη βρέθηκαν στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησαν για τις καλλιτεχνικές τους αναζητήσεις αλλά και για την πολυμελή οικογένεια από την οποία προέρχονται.

Όπως αποκάλυψε η Αντιγόνη Ψυχράμη, η ίδια και τα αδέλφια της Αποστόλης, Αλέξανδρος και Ειρήνη ασχολούνται και με το τραγούδι και με την υποκριτική όμως όλα τα αδέλφια έχουν σπουδάσει μουσική.

Τα τρία αδέλφια που ήταν παρόντα στο στούντιο, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την οικογένειά τους, τονίζοντας πως οι γονείς τους υπήρξαν ήρωες καθώς δεν τους έλειψε ποτέ τίποτα.

Στη συνέχεια η Αντιγόνη που πρόσφατα έγινε για δεύτερη φορά μανούλα, αναφέρθηκε στα επόμενα σχέδιά της, ενώ ο Αποστόλης μίλησε για την ιδιότητά του ως δάσκαλος μουσικής αλλά και ως μεταγλωττιστής ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γκρουπάκι που έχει δημιουργήσει με την Ειρήνη. Τέλος, η Ειρήνη αναφέρθηκε και στα δικά της ενδιαφέροντα που έχουν να κάνουν με το παιδικό θέατρο.

Ο Αποστόλης είπε ότι είναι εκείνος ο μεγαλύτερος αδελφός και έχει διαφορά με τον μικρότερο της οικογένειας, τον αδελφό τους Ανδρέα…15 ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Αλ Πατσίνο: Μιλά για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του – «Είναι πολύ ιδιαίτερο»

Σάνεν Ντοχέρτι: Διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο στον εγκέφαλο – «Ο φόβος μου είναι προφανής»

Σύζυγος Φλωρινιώτη: «Μας ήρθε ξαφνικό, δεν περιμέναμε να επιδεινωθεί τόσο» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19