search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:40
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Η εμφάνιση του Χάρη Καστανίδη που «αγκάλιασε» το twitter

16.06.2023 07:11
kastanidis new

Iδιαίτερα «καυστικός» κατά της Νέας Δημοκρατίας αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το ζήτημα του μεταναστευτικού ήταν ο Χάρης Καστανίδης σε τηλεοπτικό του εμφάνιση.

Οι δηλώσεις που έκανε με αφορμή το πολύνεκρο ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου «αγκαλιάστηκαν» από μεγάλο κομμάτι του twitter κυρίως γιατί έβαλε στο «κάδρο» των ευθυνών την Κομισιόν και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. 

«Πριν μιλήσουμε για ευθύνες στις λιμενικές αρχές και την Frontex πρέπει να είμαστε σίγουροι ποιες είναι αυτές. Είναι ένα θέμα που ο πλούσιος κόσμος αντιμετωπίζει με υποκρισία. Σπέρνει τις θύελλες στις χώρες αυτές και μετά στρουθοκαμηλίζει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάρης Καστανίδης. 

«Χρειάζεται ένα επενδυτικό σχέδιο από την πλούσια Δύση για τις χώρες αυτές ώστε αυτοί οι κατατρεγμένοι άνθρωποι να έχουν μέλλον στην χώρα τους.

Κάνεις δεν μπαίνει σε αυτό το πλοίο αν δεν έχει χάσει κάθε ελπίδα», πρόσθεσε ο κ. Καστανίδης με την αναφορά του αυτή να συζητιέται πιο έντονα στο twitter.

O πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ περιμένει τις εκλογές της 25ης Ιουνίου αλλά και τις αποφάσεις του Νίκου Ανδρουλάκη για την έδρα του στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr εφόσον το ΠΑΣΟΚ «βγάλει 2ο βουλευτή» στην Α’ Θεσσαλονίκης,  ο Χάρης Καστανίδης θα είναι στη Βουλή, σε αντίθετη περίπτωση τίποτα δεν είναι σίγουρο για την επόμενη μέρα.  

Διαβάστε επίσης

Ακρίτα για αναβολή του ντιμπέιτ: Πρόσχημα το τριήμερο πένθος

Σκέρτσος: Αφήνουμε τον «εμπειρογνώμονα-ανακριτή» κ. Τσίπρα στην κρίση των πολιτών

Νίκος Κωνσταντόπουλος: Χυδαίες και αδίστακτες οι επιθέσεις κατά της Πλεύσης Ελευθερίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:37