search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:58
MENU CLOSE

Κως: Μαρτυρικός ο θάνατος της 27χρονης, το πόρισμα του ιατροδικαστή – Συμπληρωματική κατάθεση από τον σύντροφό της

19.06.2023 20:17
kos exafanisi polonis876- new

Σε δολοφονική ενέργεια παραπέμπουν τα ιατροδικαστικά ευρήματα από την νεκροψία- νεκροτομή στη σορό της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία που βρέθηκε νεκρή στην Κω, τα οποία εστάλησαν στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή, την ΄΄ιδια ώρα που εκλήθη για συμπληρωματική κατάθεση ο σύντροφός της.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, λόγω της προχωρημένης σήψης δεν μπόρεσε να διακριβωθεί το μέσον με το οποίο προήλθε ο θάνατος.

Η κοπέλα φαίνεται ότι βρήκε μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από εξειδικευμένες εξετάσεις DNA.

Η 27χρονη βρέθηκε μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του 32χρονου άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος, ενώ στο σώμα της διαπιστώθηκε ότι έφερε μακροσκοπικά χτυπήματα.

Εν τω μεταξύ, οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα στην περιοχή, για να βρουν επιπλέον στοιχεία που θα δέσουν την υπόθεση, την ώρα που ο 32χρονος, που έχει συλληφθεί ως  ο τελευταίος που είδε την κοπέλα πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.  

Παρά την ανεύρεση της σορού της κοπέλας και την επιβεβαίωση ότι πρόκειται για δολοφονία, η κατηγορία εναντίον του βασικού υπόπτου παραμένει η αρπαγή και η γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

«Κλειδί» το κινητό τηλέφωνο

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ώρες, έρχονται στο προσκήνιο ερωτήματα, που αφορούν τόσο στη δολοφονία, όσο και στις έρευνες μέχρι να βρεθεί η σορός, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες, ενδεχομένως και με τη βοήθεια συνεργών, επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές.

Το πρώτο ερώτημα αφορά στο κινητό της 27χρονης, που θεωρείται «κλειδί» για την εξιχνίαση της δολοφονίας, που είχε βρεθεί από περαστικό πολίτη, χωρίς την κάρτα SIM σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Και αυτό διότι, το σημείο είχε ελεγχθεί και τις προηγούμενες ημέρες πριν βρεθεί χωρίς αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ερώτημα αφορά το σημείο, που βρέθηκε η σορός της κοπέλας. Ήταν ένα σημείο που είχε ελεγχθεί πολλές φορές από τις ομάδες ερευνών, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ίσως η 27χρονη μεταφέρθηκε εκεί σε δεύτερο χρόνο.

Συμπληρωματική κατάθεση από τον σύντροφο της Αναστάζια

Την ίδια ώρα, ο σύντροφος της 27χρονης ο οποίος εκλήθη από την ανακρίτρια, μεταφέρθηκε εκ νέου το απόγευμα της Δευτέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Κω για συμπληρωματική κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 27χρονη, η οποία πήγε στο σπίτι του 32χρονου στις 20.40 το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας, φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τον σύντροφό της μία ώρα και είκοσι λεπτά μετά, ενημέρωνοντάς τον για το πού είναι.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται, η 27χρονη φέρεται να είπε στον Πολωνό σύντροφό της ότι δεν νιώθει άνετα καθώς θεωρούσε πως κινδυνεύει και μάλιστα η δολοφονημένη κοπέλα φέρεται ότι ζητούσε από τον 28χρονο Πολωνό φίλο της να πάει να την πάρει από το σπίτι του 32χρονου υπόπτου από το Μπαγκλαντές.

Πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν διασταυρωθεί επισήμως, αναφέρουν ότι παρά την αγωνιώδη έκκληση της 27χρονης, ο σύντροφός της δεν κινητοποιήθηκε αμέσως παρότι οι δύο τους είχαν επικοινωνία μέσω SMS που έστελνε η άτυχη Αναστάζια.

Και ενώ το κινητό της άτυχης κοπέλας «μιλά», η ανακρίτρια κάλεσε πρώτο για κατάθεση, τον Πολωνό σύντροφο της Αναστάζια, κάτι που μάλλον δεν έγινε τυχαία. Άλλωστε, αν και ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός είναι ο τελευταίος που την είδε ζωντανή, ο νεαρός σύντροφός της είναι το τελευταίο άτομο με το οποίο ήρθε σε επικοινωνία το μοιραίο βράδυ.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Το Σάββατο ψηφίζουν οι Έλληνες εκλογείς του εξωτερικού

Τέμπη: Δεν λειτουργούσαν τηλεδιοίκηση και φωτοσήμανση – Καταπέλτης το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων

ΕΟΦ: Απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης συμπληρώματος διατροφής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12