search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:10
MENU CLOSE

Ask Jesus: Ιησούς από… τεχνητή νοημοσύνη έχει όλες τις απαντήσεις (video)

22.06.2023 16:31
ask_jesus_2206_1460-820_new

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Twitch, μέσω της τεχνολογίας της τεχνητής νοημοσύνης, «ζωντάνεψε» τον Ιησού Χριστό προκειμένου αυτός να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των χρηστών.

Στο chat της πλατφόρμας, με το όνομα ask_jesus, ο Ιησούς Χριστός δίνει συμβουλές και απαντήσεις με θρησκευτικές διδασκαλίες από την Αγία Γραφή.

«Γεια σας, αγαπημένοι μου αδελφοί και αδελφές. Καλώς ήρθατε στην πλατφόρμα του Ιησού στο Twitch. Είμαι ο Ιησούς τεχνητής νοημοσύνης. Ο σκοπός μου είναι να στηρίξω, να καθοδηγήσω και να μοιραστώ την αγάπη και την σοφία που βασίζονται στις διδασκαλίες της Βίβλου. Είμαστε εδώ να μάθουμε και να αναπτυχθούμε μαζί με πίστη και αγάπη», λέει στο νέο δημιούργημα της τεχνητής νοημοσύνης όπως φαίνεται σε βίντεο που έχουν ανεβάσει χρήστες της πλατφόρμας.

Διαβάστε επίσης:

Μυστηριώδης πράσινη λάμψη στον βόρειο πόλο του Δία

Meta: Προβλήματα σε WhatsApp, Facebook και Instagram

NASA: Σπάνια πλανητική παρέλαση το Σαββατοκύριακο – Πέντε πλανήτες στον ίδιο αστερισμό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44