search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 19:43
MENU CLOSE

Ο καιρός σήμερα: Σε εξέλιξη το 1ο κύμα ζέστης (Video)

24.06.2023 08:17
KAIROS

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες μέχρι τις βραδινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα, στην Αττική, ο καιρός θα είναι αίθριος με ανέμους βόρειους βορειοανατολικούς 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα γύρω ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης:

Βέροια: Συνελήφθη κρατούμενος που είχε αποδράσει από το νοσοκομείο

Κολωνός: Άλλες δύο συλλήψεις για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης

Πέθανε ο Γιώργος Ανδρεάδης, πρώην αντιπρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 19:39