search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 11:32
MENU CLOSE

Χρηστίδου για Λιάγκα: Γιατί τον αναγκάζουν από το κανάλι να κάνει μία τέτοια εκπομπή;

24.06.2023 12:17
xristidou

Την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό του ANT1 σχολίασε το πάνελ της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να παίρνει θέση για όσα ακούγονται για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αλλά και τις παρουσιάστριες που πέρασαν από το πλευρό του.

«Λέω την άποψή μου και όποιος θέλει την ακούει ή την απορρίπτει. Αν είσαι κανάλι λες “θέλω γυναικείο πρωινό” και παίρνεις έναν άνθρωπος που θέλει να το κάνει ή λες “θέλω τον Γιώργο Λιάγκα που δεν θέλει να κάνει εμπορικά και γυναικεία θέματα” και κάνω μία εκπομπή πάνω του. Αυτό το πράγμα, αφού δύο παρουσιάστριες και τρεις αν βάλουμε μέσα και τη Φαίη Σκορδά, φύγανε από αυτό το project, δεν ξέρω, μου κάνει εντύπωση γιατί επιμένουν και τον πιέζουν να παρουσιάσει μια τέτοια εκπομπή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τα σχόλια του Γρηγόρη Μελά η παρουσιάστρια ανέφερε: «Αυτό που συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας λέει: “εγώ δεν θέλω εμπορικά”, γιατί τον αναγκάζουν τον άνθρωπο από αυτό το κανάλι να κάνει μια εκπομπή με ένα τέτοιο περιεχόμενο;» διερωτήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Από Δευτέρα θα μας λέει ο Γ. Λιάγκας να μην ασχολούμαστε με την εκπομπή του», σχολίασε από την πλευρά του ο Πάνος Σταματόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Ξανά στην κορυφή της prime time η «Γη της Ελιάς»

«Όσο κι αν ακούγεται τρελό, “Το Σόι” σου το έκοψε το κανάλι»

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 11:32