search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:55
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Ποια έδρα θα κρατήσει ο Ανδρουλάκης – Τι θα γίνει με Καστανίδη

26.06.2023 06:30
kastanidis new

Με το ΠΑΣΟΚ να βγαίνει ελαφρώς ενισχυμένο στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και στις τρεις εκλογικές περιφέρειες όπου ήταν υποψήφιος ο Νίκος Ανδρουλάκης, ανοίγει η συζήτηση για το ποια έδρα θα κρατήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, το Ηράκλειο και την Α’ Θεσσαλονίκης.

Στον Νότιο Τομέα της Αθήνας από το 7,54% πήγε στο 7,9% και βγάζει μία έδρα. Ο πρώτος βουλευτής σε σταυρούς και πρώτος στην λίστα είναι ο Παύλος Χρηστίδης. Στην Κρήτη και στο Ηράκλειο το ΠΑΣΟΚ παραμένει δεύτερο κόμμα αυξάνοντας μάλιστα τα ποσοστά του και από 21,8% φτάνει στο 23,01%. Στην εκλογική περιφέρεια εκλέγονται βουλευτές η Ελένη Βατσινά και ο Φραγκίσκος Παρασύρης.

Τώρα, στο θέμα που «καίει» και δεν είναι άλλο από την Α’ Θεσσαλονίκης, περιφέρεια όπου εξελέγη ο Χάρης Καστανίδης αλλά κράτησε την έδρα ο Νίκος Ανδρουλάκης. Το ΠΑΣΟΚ στην καρδιά της συμπρωτεύουσας πήγε από το 7,94% στο 8,14%, πράγμα που σημαίνει ότι δεν καταφέρνει να βγάλει δεύτερη έδρα παρά την μεγάλη επιθυμία της Χαριλάου Τρικούπη.

Παρά την… σκόνη που σήκωσε την προηγούμενη περίοδο το γεγονός ότι «κόπηκε» ο Χάρης Καστανίδης καθώς ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ πήρε την έδρα στην περιοχή, οι πληροφορίες του topontiki.gr θέλουν τον αρχηγό του κόμματος να διατηρεί την έδρα και να προχωρά στην ίδια ακριβώς κίνηση που έκανε και ένα μήνα πριν. Το ποια θα είναι η αντίδραση του κ. Καστανίδη και αν αυτό μπορεί να δημιουργήσει «τριγμούς» θα φανεί το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα δάκρυα του γιου του, Κωνσταντίνου, μετά τη νίκη

Εκλογές 2023: Από το Only Fans και το «Αννίτα Κοίτα»… στους «Σπαρτιάτες»

Μαρέβα Γκραμπόφσκι για Μητσοτάκη: «Tόση δουλειά έχει κάνει, του άξιζε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:54