search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:22
MENU CLOSE

Bόλος: «Είχε πρηστεί το χέρι και προχωρούσε για το σώμα» δήλωσε ο πατέρας της 4χρονης που νοσηλεύεται μετά από δάγκωμα οχιάς

28.06.2023 18:08
ippokrateio thessaloniki- 654- new

«Κόκκινο» χτύπησε η αγωνία των συγγενών της 4χρονης που δέχθηκε δάγκωμα από οχιά ενώ βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του χωριού Ελευθεροχώρι, στον Βόλο.

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε για το περιστατικό, καθώς και για την κατάσταση της υγείας της κόρης του.

«Οι γιατροί λένε ότι η κατάστασή της είναι στάσιμη, κάνουν μικρές δόσεις από αντίδοτο», είπε στον Alpha ο πατέρας της 4χρονης, ενώ εξηγώντας πώς συνέβη το περιστατικό είπε: «Καθάριζε η γιαγιά της μία αυλή μιας εκκλησίας και πήγε να πιάσει κάτι πευκοβελόνες και ήταν από κάτω και τη δάγκωσε. Οι πευκοβελόνες ήταν πάνω σε τσιμέντο, όχι σε χώμα. Πήγε να τη βοηθήσει να τις πιάσει με το χέρι και τη δάγκωσε».

«Ήταν οχιά, τη δάγκωσε στην παλάμη», σημείωσε ο ίδιος. «Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου που ήταν το πιο κοντινό, από εκεί με ασθενοφόρο στον Βόλο, από τον Βόλο στον πανεπιστημιακό Λάρισας και από τη Λάρισα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης».

«Είχε πρηστεί το χέρι και προχωρούσε για το σώμα», σημείωσε και εξήγησε ότι δεν της είχε χορηγηθεί ακόμα αντιοφικός ορός.

Τελευταίες πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο για βελτίωση της κατάστασης της υγείας της 4χρονης, η οποία μάλιστα φέρεται να είναι αλλεργική στο αντίδοτο και για αυτό κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά της στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου της Θεσσαλονίκης.

Τα πρώτα μηνύματα από τη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου φαίνεται να είναι θετικά για την τετράχρονη.

Διαβάστε επίσης:

Στις φυλακές 55χρονος που κακοποιούσε την ανήλικη κόρη φίλων του – Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Κολωνός: Ακόμη ένας στη φυλακή για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Μύκονος: Εξαρθρώθηκε 6μελής σπείρα που «άδειαζε» βίλες – Υπερβαίνει τις 455.000€ ο τζίρος της (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:01