search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 22:55
MENU CLOSE

Ντίνος Μήτογλου: Έπεσε η ποινή του στους 16 μήνες – Παίζει με την Εθνική στο Παγκόσμιο

05.07.2023 17:01
mitoglou-new]

Δικαίωση για τον Ντίνο Μήτογλου, καθώς το CAS μείωσε την ποινή στους 16 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση από τις 28 Ιουλίου.

Η εξέλιξη αυτή δίνει το δικαίωμα στον Δημήτρη Ιτούδη να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ.

Ο Έλληνας φόργουορντ δικαιώθηκε από το CAS το οποίο εκδίκασε την υπόθεσή του την Δευτέρα (4/7) και έριξε την αρχική ποινή που του είχε υποβληθεί αρχικά κατά το ήμισυ. Φυσικά ο Μήτογλου θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά από το ξεκίνημα της σεζόν 2023-24 στην ομάδα που θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι διαδικασίες επισπεύθηκαν αναφορικά με την ποινή του 27χρονου διεθνούς μπασκετμπολίστα, ο οποίος αφήνει πίσω το δύσκολο διάστημα που πέρασε τον τελευταίο ενάμιση, περίπου, χρόνο.

Διαβάστε επίσης:

Κάρλος Αντσελότι: Στην Εθνική Βραζιλίας από τον Ιούνιο του 2024

Τρελάθηκε με την έλευση του Μέσι στο Μαϊάμι ο «The Rock»

Κώστας Σλούκας: Νέο ραντεβού και… όλα ανοιχτά για την παραμονή του στον Ολυμπιακό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42