search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:26
MENU CLOSE

Λευκός Οίκος: Πριν από την κοκαΐνη οι μυστικές υπηρεσίες είχαν βρει και μαριχουάνα

14.07.2023 15:21
leukos-oikos-new

Οι μυστικές υπηρεσίες αρκετούς μήνες πριν εντοπίσουν κοκαΐνη στον Λευκό Οίκο είχαν βρει δύο φορές μαριχουάνα, επιβεβαίωσε εκπρόσωπός τους στη Νew York Post.

Το αμερικανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν βρει μικρές ποσότητες μαριχουάνας το 2022.

«Σύμφωνα με το τμήμα ενστόλων των μυστικών υπηρεσιών, βρέθηκαν μικρές ποσότητες μαριχουάνας σε δύο περιπτώσεις στον Λευκό Οίκο το 2022 -Ιούνιο και Σεπτέμβριο- σε σημείο ελέγχου. Κανείς δεν συνελήφθη σε αυτά τα περιστατικά, επειδή ήταν πολύ μικρή η ποσότητα που κατασχέθηκε καθώς δεν πληρούσε το νομικό όριο για ομοσπονδιακές ή ποινικές κατηγορίες για πλημμελήματα στην Ουάσινγκτον», αναφέρει ο εκπρόσωπος υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Η περιφέρεια της Κολούμπια είχε ήδη αποποινικοποιήσει την κατοχή της μαριχουάνας, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα.

Αξιωματούχοι της υπηρεσίας προστασίας είχαν αναφέρει τα δύο περιστατικά και σε μέλη της Επιτροπής Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων κατά τη διάρκεια ενημέρωσης κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, εντοπίστηκε κοκαΐνη στον Λευκό Οίκο, η οποία βρέθηκε σε χώρο εργασίας της Δυτικής Πτέρυγας προκαλώντας την εκκένωση της προεδρικής κατοικίας.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Ο κορωνοϊός των αιλουροειδών έχει σκοτώσει 300.000 γάτες από την αρχή του χρόνου

Κίνα: Τρόμος στα 35.000 πόδια – Οι αναταράξεις «εκτόξευσαν» επιβάτες και πλήρωμα (video)

Σολτς: Ελλάδα και Τουρκία μπορούν να καταστήσουν εφικτή μία καλύτερη σχέση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:25