search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:04
MENU CLOSE

Βαλαβανίδης για Φιλιππίδη: «Έβλεπα ότι είναι λίγο μουρντάρης»

15.07.2023 11:58
valavanidis

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις στο θέατρο μίλησε ο Χρήστος Βαλαβανίδης στην εφημερίδα Ontime.

Απαντώντας σε ερώτηση για το metoo και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις στο θέατρο, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχω δουλέψει δύο τρεις φορές. Δεν το περίμενα. Τον έβλεπα ότι είναι λίγο… όπως λέγαμε παλιά, μουρντάρης, γιατί τώρα λέμε τη λέξη γα….λας».

«Έκανε λανθασμένες επιλογές στη ζωή του κι αυτό το πληρώνει ακόμα και σήμερα. Γι’ αυτό πρέπει κανείς να είναι πολύ προσεκτικός στα βήματά του, ειδικά σε αυτά που πάνε μαζί με την καριέρα. Γιατί άλλη η καριέρα του ηθοποιού κι άλλη η ζωή», επισήμανε.

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης είπε πως μπορεί να ξανασυνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν επέστρεφε στο θέατρο και δήλωσε πως ο ίδιος δεν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση.

Σε ερώτηση για το αν όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας «πλήγωσαν» το θέατρο απάντησε: «Το θέατρο δεν έχει ανάγκη. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Εγώ είδα το χειμώνα και θέατρα γεμάτα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το θέατρο δεν πληγώθηκε. Πάντα υπήρχαν αυτά στο θέατρο. Απλώς σήμερα υπάρχει το metoo και βγήκε όλο αυτό προς τα έξω».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Instagram vs Reality – Το σώμα της με και χωρίς Photoshop

Ρίκα Διαλυνά για Καινούργιου: «Ούτε να την ξαναδώ δεν θέλω»

Νάταλι Πόρτμαν: Συγχώρησε την απιστία του συζύγου της αλλά… υπό όρους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:55